Spil på Irland – Danmark og få freebet hver gang Danmark scorer

Få freebets på Irland Danmark

Efter 0-0 i Parken mellem Danmark og Irland er der nu god grund til at håbe på mål i returkampen. Udover at Danmark selvfølgelig skal score for at komme til VM, så kan kunderne hos bookmakeren bwin nemlig også blive fyrsteligt belønnet ved danske mål. Bookmakeren giver nemlig et freebet på 50 kroner for hvert danske mål imod Irland. Alt man skal gøre for at deltage er blot at placere et spil på kampen før kampstart, og så krydse fingre for, at Nicolai Jørgensen, Christian Eriksen og de andre danske stjerner er i målhumør.

 

Få freebets for hvert danske mål imod Irland

 

Sådan gør du

Både nye og gamle kunder hos bwin kan deltage i kampagnen. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, kan det kun gå for langsomt med at oprette en. bwin er en af de største bookmakere i verden, og den er især kendt for sit store spiludbud og livebetting. Hvis man opretter sig netop nu, får man i øvrigt adgang til dens store velkomstbonus. bwin fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Indsætter man 1.000 kroner, starter man altså med hele 2.000 kroner på kontoen.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Når man har sin spilkonto klar, er alt man skal gøre at tilmelde sig kampagnen. Dette gør man på linket forneden. Herefter skal man spille minimum 200 kroner til minimum odds 1,50 på kampen før kampstart.

Når dette er gjort, er man klar til at håbe på masser af danske mål og en VM-billet, da hvert danske mål som bekendt giver et 50 kroner freebet. Disse vil blive sat ind på ens konto senest 30  minutter efter kampen er slut.

 

Regler og vilkår

Det bør understreges, at kun mål scoret i den ordinære spilletid gælder. Man kan maksimalt få ti freebets på kampen. Skulle Danmark score 11 mål, får man altså ikke et freebet for det sidste mål.

Eventuelle freebets skal bruges indenfor de næste syv dage. Hvis ikke de bliver brugt, vil de forfalde. Vinder man på sine freebet, får man nettogevinsten udbetalt. Den udregnes således: indskud x odds – indskud. Spiller man et af sine 50 kroner freebets til odds 3,00, får man altså 100 kroner udbetalt da: 50 kroner x 3,00 – 50 kroner = 100 kroner.

 

Læs den fulde optakt til Irland – Danmark.

 

Tilmeld dig kampagnen her