Spil på Folketingsvalget og få et ekstrabet

Folketingsvalget er udskrevet og skal afvikles på Grundlovsdag den 5. juni 2019. Meningsmålingerne peger på Mette Frederiksen som Danmarks kommende statsminister, men Lars Løkke Rasmussen har indledt en indædt kamp for at genvinde danskernes tillid. Kan han nå det på en måned?

Hos Nordicbet kan du let optjene et ekstrabet til Folketingsvalget odds. Spil for 100 kroner til mindst odds 1,50 på et hvilket som helst marked hos bookmakeren, så optjener du et ekstrabet, som du kan bruge på et valgfrit Folketingsvalg-marked.

 

Odds på Folketingsvalget hos Nordicbet

 

Sådan får du dit ekstrabet

  1. Gå til kampagnesiden hos Nordicbet
  2. Tilmeld dig kampagnen.
  3. Placer et væddemål på mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på et valgfrit marked.
  4. Du modtager nu et ekstrabet til en værdi af 50 kroner, som du kan bruge på Folketingsvalget.

Klik på et link her på siden, så vil du blive sendt til Nordicbets kampagneside, hvor du kan tilmelde dig kampagnen. Det er vigtigt, at du tilmelder dig kampagnen, inden du foretager andet, ellers kan du ikke optjene dit ekstrabet.

Spil herefter for mindst 100 kroner på et helt valgfrit marked til mindst odds 1,50. Så snart du har placeret dit væddemål, vil du modtage et ekstrabet til en værdi af 5o kroner, som du kan bruge på alle markeder, der er relateret til folketingsvalget, eksempelvis hvem der bliver ny statsminister, hvor mange procent stemmer Alternativet får, og om Stram Kurs bliver valgt ind i Folketinget.

Kampagnen udløber dagen før valgdagen den 4. juni 2019. Husk, at du kun kan optjene ét ekstrabet.

Regler og vilkår hos Nordicbet

Dit kvalificerende væddemål skal være på mindst 100 kroner og til mindst odds 1,50. Det kan sættes på et helt valgfrit marked, og det kan placeres både prematch eller live og både fra dekstop eller mobil. Du må også fuldstændig selv bestemme, om du spiller det som single eller kombinationsvæddemål.

Hvis du ikke kan se dit ekstrabet på din spillekupon, skal du bare genindlæse siden, så skulle det meget gerne dukke op, hvis du har husket at tilmelde dig kampagnen. Hvis du ikke har benyttet dig af dit ekstrabet inden deadline den 4. juni, går det tabt.

Vinder du på dit ekstrabet, får du nettogevinsten udbetalt. Den skal udbetales tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Her bidrager systemvæddemål ikke til bonussens omsætningskrav.

 

 

 

Find odds på Folketingsvalget hos Nordicbet

 

NordicBet logo