Spil på FC København sejr til odds 10 som ny kunde!

I Europa League kan de danske mestre fra Hovedstaden, cementere pladsen som førerhold i den jævnbyrdige Gruppe B. Dette vil ske med en sejr over Dinamo Kiev i aften, der ligesom FCK har fem point. FCK er da også glimrende kørende for tiden, så der er god grund til at tro på en sejr. I Europa League har de formået, at få tre point på hjemmebanen da de slog Lugano med 1-0 i gruppens første kamp. Siden har de fået to flotte point, via to uafgjorte resultater mod Malmö og seneste Dinamo Kiev. De kommer ind til kampen ovenpå tre sejre, og med tilbagevendte Dame N´Doye tror vi på sejren.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en FC København sejr til odds 10. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at FC København vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Dinamo Kiev. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 10, er sat op fra deres originale odds på 2,45, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Få odds 10 på FC Copenhagen sejren lige her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at FC Copenhagen vinder over Dinamo Kiev til odds 10
  3. Vind kølige kontanter når FC Copenhagen har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at FC København slår Dinamo Kiev og afventer kampens resultat.

 

Derfor vinder FC København kampen

Som nævnt er Dame N´Doye tilbage, og han er tilbage med mål i støvlerne. I sin første kamp tilbage fra skaden, lavede han således hele to mål mod AGF og sikrede en 2-1 sejr på udebanen. N´Doye er ikke alene om, at udgøre en målfare hos københavnerne. For også Pieros Sotiriou og Michael Santos laver flittigt mål. Og tilmed er også Pep Biel, Mohammed Daramy og Nicklas Bendtner på det seneste nu også kommet på måltavlen. Derudover må man som modstander ikke se bort fra truslerne på kanterne. Hvor Rasmus Falk og Viktor Fischer sandsynligvis starter. Københavnerne har altså et sandt arsenal af offensive folk, som alle kan blive kampafgørende.

I en kamp hvor det godt kan tænkes, at en sejr bliver smal gælder det også om, at have styr på defensiven. Og det har Ståle Solbakken og hans danske mandskab da også, truppen er bred og niveauet er utrolig højt. På målmandsposten er Sten Grytebust nu tilbage efter endt skade, og der er kamp til stregen om hvem der skal stå i målet. Karl-Johan Johnsson har dog været en fantastisk afløser, i fraværet af den normale førstemålmand. Det kan godt tænkes, at han beholder pladsen og i så fald er Solbakken da også helt tryg ved svenskeren. I de tre kampe i gruppen har Johnsson blot lukket to mål ind, og har haft stor andel i de flotte resultater.

I det første opgør scorede FCK efter blot to minutter, og det lammede tydeligvis Dinamo Kiev en smule. Efter udligningen til 1-1, som kom efter 53 minutters spilletid holdte FCK dog flot fast og sikrede sig det ene point. Kiev havde en smule mere boldbesiddelse, og lidt flere skud på mål end FCK. Men nu gælder det en kamp hjemme i Parken. Hvor tusindevis af fans vil heppe og støtte holdet frem mod sejren. Her forventer vi et forandret dansk hold, der vil gå efter alle tre point. Hvilket næsten med sikkerhed, sikrer FCK den videre deltagelse i turneringen!

 

Regler og vilkår for odds boosts

Tilbuddet gælder indtil tirsdag den 7. november klokken 18:55 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder FC København kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder FC København kampen, får du som skrevet odds 10 fremfor det originale odds 2,45. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 10 på FC København sejren lige her

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund