Arsenal_vs_Aston_Villa_FA_Cup_Finale1

* Regler og vilkår gælder

Hele fodboldverdenens opmærksomhed er rettet mod det legendariske Wembley i London lørdag eftermiddag, når Arsenal og Aston Villa tørner sammen i årets FA Cup finale.

FA Cuppen er en af verdens mest prestigefyldte fodboldturneringer og der kan blive skrevet rekord i årets finale, hvis Arsenal går hen og vinder klubbens 12. FA Cup titel i historien.

Betfair har forhøjede odds på kampen til nye kunder.

Få odds 5.00 på Arsenal og odds 13.00 på Aston Villa hos Betfair, når du opretter en ny konto. Eksisterende kunder kan selvfølgelig også spille på kampen hos Betfair, men må “nøjes” med de normale høje odds Betfair altid tilbyder sine kunder.

Kampen spilles lørdag kl. 18.30 og kan ses live på 6’eren.

 

 

Se hvordan du får de høje odds på kampen hos Betfair

 

 

Udvalgte odds på Arsenal vs Aston Villa

Alle odds er hentet hos Betfair Sportsbook og gælder alle kunder. Du finder mange flere odds på kampen hos Betfair.

1×2-markedet:

Arsenal vinder i ordinær tid: Odds 1.55

Kampen ender uafgjort: Odds 4.33

Aston Villa vinder i ordinær tid: Odds 6.50

 

Målscorer odds:

Olivier Giroud scorer når som helst: Odds 2.37

Olivier Giroud scorer hattrick: Odds 21.00

Alexis Sanchez scorer når som helst: odds 2.40

Theo Walcott scorer når som helst: Odds 3.40

Theo Walcott scorer hattrick: Odds 51.00

Christian Benteke laver mindst to mål: Odds 13.00

Gabrial Agbonlahor laver mindst to mål: Odds 21.00

 

Halvleg/Fuldtid:

Arsenal/Arsenal: Odds 2.30

Aston Villa/Aston Villa: Odds 12.00

Arsenal/Aston Villa: Odds 56.00

 

Odds på FA Cup finalen hos Betfair >>

 

Arsenal kan skrive historie med en sejr

Arsenal er en af Englands mest hæderkronede klubber og når “The Gunners” i morgen løber på banen mod Aston Villa i årets FA Cup Finale, er det med dét for øje at sikre den 12. FA Cup-titel i klubbens historie. Dermed vil Arsenal skrive engelsk historie som den mest vindende klub i FA Cuppens historie, og samtidig gentage bedriften fra sidste sæson, hvor Arsenal vandt finalen i FA Cuppen mod Hull City efter at have vendt 0-2 til sejr efter forlænget spilletid.

Arsenal er favoritter hos alle bookmakere, og spiller for spiller har Arsenal da også et langt bedre mandskab end modstanderne fra Aston Villa. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at Arsenal har vundet de seneste tre opgør mod netop Aston Villa, og i denne sæson har Arsenal sat “The Villains” til væggen med to sejre på 3-0 i Birmingham og hele 5-0 hjemme på Emirates i London.

Det er et London-mandskab med masser af selvtillid som i morgen løber ind på Wembley, for i sidste spillerunde blev det til en sikker 4-1 sejr over West Brom i en kamp hvor Theo Walcott lavede hattrick for Arsenal.

 

Aston Villa kan redde sæsonen

Anderledes negativt ser det som udgangspunkt ud for Aston Villa som kommer til Wembley med svækket selvtillid efter to tabte kampe i træk i Premier League. Først blev det til et stort 6-1 nederlag til Southampton, og senest fik Villa en katastrofal optakt til lørdagens vigtige finale, da man præsterede at tabe 0-1 hjemme til allerede nedrykkede Burnley i sidste spillerunde.

Skal man pege på et par profiler i Aston Villas startopstilling som kan gå ind og afgøre finalen til Villas fordel, må man først og fremmest pege på midtbanespilleren Fabian Delph og den belgiske landsholdsangriber Christian Benteke. Sidstnævnte giver odds 8.00 som første målscorer i kampen hos Betfair.

Derudover er den 28-årige Gabriel Agbonlahor en af Premier Leagues hurtigste angribere og et kontravåben som kan gøre livet surt for de fleste forsvarsspillere. Hvis den lynhurtige angriber med det mundrette efternavn scorer kampens første mål, giver Betfair pengene 10 gange igen.

Alt er på spil i denne finale for Aston Villa, som netop har afsluttet årets Premier League-turnering på en placering lige over nedrykningsstregen. Ingen stor sæson for Birmingham-klubben, som dog med en sejr over Arsenal i finalen kan sikre klubbens ottende FA Cup titel og en billet til næste sæsons Europa League.

 

betfair-580x330