Spil 550 kroner helt risikofrit på Danmark vs Gibraltar hos Betfair!

Fredag mødes Danmark og lilleputnationen Gibraltar, i en kamp hvor kun Danmark har noget at spille for. Det er slet ikke så længe siden, at disse to hold mødtes hvor Danmark kørte modstanderen over og vandt 6-0. Selv om Åge Hareide har varslet ændringer i startopstillingen, og muligvis ikke stiller op med sit stærkeste hold. Er der ingen tvivl om, at de spiller som får chancen, vil gøre alt for at bevise at de skal blive på holdet til Irland kampen.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på hvor stort Danmark egentlig kan vinde kampen. Samt om opgøret måske endda ender med, at indeholde en hel del mål. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Danmark vs Gibraltar kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Danmark og Gibraltar, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Hvor stor bliver den danske sejr?

Sidste gang de mødtes vandt Danmark som skrevet hele 6-0. Det kan godt tænkes at vi får et lignende resultat i aften. Der er så stor forskel på de her to nationer, og selv den bedste spiller for Gibraltar kunne nærmest ikke engang få en plads på vores U21 hold. De danske angribere er for alvor begyndt, at markere sig rundt om i Europa med mål og flot spil. Danmark kan forsøge, at punktere kampen tidligt med et hurtigt mål. Sker det kan vi nemt få en regulær fodboldopvisning, hvor Danmark cruiser sig til en storsejr og tanker godt med selvtillid!

 

Derfor kommer der mange mål

Den sidste ting vi har set på, er om kampen vil indeholde mål, og det er der virkelig noget der tyder på. I begge holds seneste kamp, var der således blevet scoret rigtig mange mål. Danmark knuste Luxembourg med 4-0, imens Gibraltar tabte 2-3 mod Georgien. I det ene indbyrdes opgør de to nationer har spillet, vandt Danmark da også hele 6-0, på udebane vel og mærket. Nu gælder det kampen i Parken, og de danske fans kræver en storsejr. Kvaliteten på det danske hold er da også så tilpas stor, at alt andet lige kan man godt forvente en sejr i samme størrelse som sidst. Så hvis du ikke spiller på storsejren til Danmark, kan du roligt spille på at den bliver utrolig målrig!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer Betfair din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Betfair vil gøre deres bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo