Spil 50 kr. hos 888 og vind hele 850 kroner på AGF sejr over FCN!

I Superligaens 15. spillerunde mødes to hold, som begge fik et nederlag i forrige runde. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med en overraskende udesejr til undertippede AGF. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på især en AGF sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 152,50 kroner til hele 850 kroner hvis AGF vinder.

Tror man dog på kampens favorit, er der blot 550 kroner i gevinst. AGF har dog en frisk sejr i erindringen over netop FCN for en måned siden, og vi tror de kan gentage successtykket. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 850 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk søndag, afhængig af om du spiller på FCN eller AGF som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FCN eller AGF

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 550 eller 850 kroner, på sejr til enten FCN eller AGF.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FCN eller AGF til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 850 kroner hvis AGF vinder kampen!

Husk i øvrigt, at du kan se kampen på den danske TV kanal TV3 Sport på søndag fra kl.14:00.

 

Derfor kan AGF vinde kampen

Modsat AGF, som kan stille med stærkeste opstilling. Så er FC Nordsjælland i den negative situation, at de har både Clinton Antwi og Mads Thychosen ude med karantæne i søndagens opgør. Man så i deres sidste opgør hvad det betød, da Antwi måtte udgå efter 29 minutter med en skade. Forsvaret mistede en nøglespiller, og tabte da også kampen med 1-3. Nu stiller FCN altså til start uden deres to foretrukne spillere på back pladserne, og det kan AGF meget vel udnytte. For denne kamp kommer tiltrængt til en AGF mandskab. Der har måtte indkassere tre nederlag i træk efter deres flotte sejrsstime.

Forinden nederlaget til Randers på 0-2, havde AGF holdet nemlig vundet imponerende seks kampe i træk. Hvoraf den sidste af disse flotte sejre, altså kom mod søndagens modstander FCN. Derfor vil AGF gå ind til kampen, med fornyet tro på tingene velvidende, at det er et hold de kan vinde over. Nederlaget til Randers var selvfølgelig skuffende, men Randers var også på det tidspunkt i fantastisk form. I sidste spillerunde tabte AGF så med 1-2 til FCK, men kunne nemt have fået point med fra kampen. Hvis AGF skal besejre FCN, skal de finde tilbage til de gode perioder fra de mange sejre. En bundsolid defensiv, krydret med offensive genialiteter fra blandt andet Mustapha Bundu.

Angriberen var rendt ind i en lille måltørke, men fik igen scoret mod Silkeborg og han virker nu igen i hopla. Han er da også stjernen over dem alle lige pt. hos AGF, og er topscorer med seks mål. Han er endda også den spiller på holdet med flest assist, hvor han også har noteret sig for seks af disse. Til at supplere Bundu har han angrebskollegaen Patrick Mortensen. Som for alvor er ved at komme i gang efter en skidt start. Tre mål i de seneste fire kampe vidner om, at AGF igen besidder to målfarligere angribere. Længere nede på banen løber Jakob Ankersen rundt og dirigerer spillet. Han er om nogen manden, der kan servere bolden på et sølvfad for Bundu og Mortensen. AGF har skuffende måtte se nederlag i øjnene de seneste tre opgør, men mod FCN kan de igen juble over tre point på kontoen!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her