Spil 50 kr. hos 888 og få vildt høje odds på enten BIF eller FCK sejr!

De danske mestre fra FC København møder søndag eftermiddag Brøndby IF, hvor de skal til vestegnen et smut. Læs med her, og find ud af hvorfor henholdsvis Brøndby eller FCK kan vinde kampen. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, til dette rivalopgør mellem Brøndby og FCK. Nye spillere har således muligheden for, at få odds 12 hvis FCK vinder, hvor man før fik odds 2,35.

Oddset på en Brøndby sejr er dog endnu højere, da du her får hele odds 16, hvis holdet fra vestegnen altså vinder kampen, sat op fra odds 2,75. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 750 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk afslutning på weekenden, afhængig af om du spiller på FCK eller BIF som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på BIF eller FCK

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 12 eller 16 på sejr til enten BIF eller FCK og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 750 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC København eller Brøndby IF til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 750 kroner hvis Brøndby IF vinder kampen!

 

Derfor kan Brøndby IF vinde kampen

Hos Brøndby er det offensiven de skal håbe på, kan hjembringe de tre point. Defensiven har ikke just været overbevisende på det sidste, imens offensiven dog har leveret hele sæsonen. Især på hjemmebanen på vestegnen, har Brøndby været farlige og lavet masser af mål. Kamil Wilczek og Dominik Kaiser har især stået for målene hos Brøndby mandskabet. Men måske får de hjælp tilføjet allerede mod FCK. Hany Mukhtar var skadet i lang tid, og missede en stor del af starten af denne sæson. Men han er ved at være i omdrejninger igen. Det burde bare være et spørgsmål om tid, inden han igen viser sin uhyggelige målfarlighed.

Indtil da, så er de seks ligamål fra Kaiser, og otte mål fra Superliga topscoreren Wilczek helt sikkert nok til, at gå efter sejren. I angrebet har Brøndby desuden unge Lindstrøm og svenske Hedlund, som begge ligner folk der gerne snart vil lave flere mål. Hedlund står stadig uden mål, imens Lindstrøm har nettet en enkelt gang. For en Brøndby spiller findes der ikke bedre modstandere end FCK, til at få gang i målscoringen og håne den evige rival med et nederlag.

 

Derfor kan FC København vinde kampen

FC København har efterhånden spillet en del kampe nu, uden deres foretrukne angrebsduo i Wind og N´Doye. Wind er stadig skadet, imens N´Doye muligvis kan være i spil til dagens kamp. Erstatningerne i angrebet Sotiriou og Santos, samt det tilbagevendte problembarn Bendtner har ikke lignet løsningen. Derfor har FCK haft fokus på en solid defensiv, og den får de også brug for i dag, mod et BIF mandskab der scorer mange mål. Der er dog tegn på, at offensiven så småt er ved at komme igang, da de i sidste weekend knuste Silkeborg med hele 4-2. Her scorede både Sotiriou og Santos, og det kan være startskuddet til en målrig periode for de to.

Som skrevet er FCK dog heldigvis for dem, meget solide i defensiven. Solbakken har garderet sig stort set på alle pladser i defensiven. Så selv skader til Boilesen og Grytebust gør ikke det store. Johnsson har trådt til på målmandsposten, og kunne vel næsten være førstemålmand i alle andre Superliga klubber end FCK. I forsvaret er Bjelland endelig kommet sig over sine skader, og sammen med Nelsson har de en af de bedste midtstopper duoer i ligaen. En smal sejr kan være vejen til sejr, og det har FCK da også lykkedes med de seneste tre rivalopgør, som alle er vundet med blot et mål.

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her