Ikke alle bookmakere har odds på Spanien U21 vs Danmark U21, men Danske Spil har selvfølgelig, og her er spanierne gigantiske favoritter, hvilket giver et flot odds på Danmark.

Få odds 1.65 på Spanien, 3.60 på uafgjort og odds 5.50 på DanmarkDanske Spil, hvor du også kan spille på handicap odds, hvem der scorer – eller ikke scorer – i kampen og meget mere.

Se Spanien U21 vs Danmark U21 på 6’eren torsdag d. 23. marts kl. 19.30, og spil på kampen nu hos Danske Spil, hvor der er masser af spilmuligheder på kampen.

Spil på kampen hos Danske Spil >>

 

Danmarks U21-hold mod Spanien U21

Den 18. juni spiller det danske U21-landshold dets første kamp i kvalifikationen til næste EM, når Gruppe C åbnes på hjemmebane mod Italien.

Forinden skal der dog spilles tre venskabskampe, og den første spilles torsdag d. 23. marts, hvor modstanderne hedder Spanien U21. Herefter følger kampe mod England U21 (d. 27/3) og Sverige U21 (d. 10/6), men først gælder det altså Spanien på torsdag.

U21-landstræner Niels Frederiksen har udtaget nedenstående trup, som bl.a. omfatter AGFs Kasper Junker og Silkeborgs Robert Skov. Skov har allerede spillet fem officielle kampe for U21-landsholdet, hvor han senest var med på træningstur i Dubai i januar.

Her var også Kasper Junker med, og der spillede han begge kampe og lavede to mål i 3-0-sejren over kinesiske Henan Jianye.

Derudover indeholder truppen også et par spændende navne i Championship duoen Lasse Vigen og Kenneth Zohore, som i øvrigt kan spilles som målscorer når-som-helst i kampen til odds 7.30 på Vigen og 4.50 på Zohore.

Frederiksens trup til kampen mod Spanien U21:

Andreas Hansen, HB Køge
Jeppe Højbjerg, Esbjerg fB
———————-
Andreas Maxsø, FC Nordsjælland
Frederik Holst, Brøndby IF
Jakob Blåbjerg, AaB
Patrick Banggaard, SV Darmstadt 98
Rasmus Nissen Kristensen, FC Midtjylland
———————-
Andrew Hjulsager, Celta de Vigo
Casper Nielsen, OB
Christian Nørgaard, Brøndby IF
Emiliano Marcondes, FC Nordsjælland
Frederik Børsting, AaB
Lasse Vigen Christensen, Burton Albion FC
Mikkel Duelund, FC Midtjylland
Robert Skov, Silkeborg IF
———————-
Kasper Junker, AGF
Kenneth Zohore, Cardiff City FC
Lucas Andersen, Grasshopper-Club
Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland

 

Der venter unægtelig en svær kamp for de danske drenge, som tidligere har mødt det spanske U21-landshold tre gange, og tabt alle tre. Senest Danmark mødte Spanien var i EM-kvalifikationen i 2012, hvor Danmark tabte begge play-off kampe mod Spanien med 5-0 og 1-3.

Lad os håbe på en dansk sejr denne gang, selv om det dog trods alt kun er en testkamp. Som U21 odds 5.50 på Danmark, er det i hvert fald værd at spille – og håbe – på en overraskelse.

Spil på kampen hos Danske Spil >>