FCM_odds_10_forste_maal

Der venter unægteligt en svær opgave i aften for de danske mestre fra FC Midtjylland, som i det første af to opgør i fjerde kvalifikationsrunde til Europa League, skal en tur til England og møde Southampton.

FC Midtjylland er startet som lyn og torden i den hjemlige Superliga, men Premier League er naturligvis en liga for sig, og selv om Southampton ikke har fået den bedste start på den nye Premier League sæson, er englænderne selvfølgelig store favoritter før aftenens kamp som spilles på St. Mary’s Stadium kl. 21.00.

Betfair tilbyder et forhøjet odds 10.00 på FCM til at score først i kampen. Tilbuddet gælder kun for helt nye kunder, som kan få det forhøjede odds, hvis man opretter sin konto med promokoden ZSKC39 hos Betfair. Nye kunder får også muligheden for at optjene op til 1000 kr. i free bets.

Læs mere om hvordan Betfairs forhøjede odds-tilbud fungerer her.

 

Få odds 10.00 på FCM til at score først >>

 

FCM kan skabe godt udgangspunkt med scoring

Hvis de danske mestre fra FC Midtjylland skal spille sig videre fra opgøret mod Southampton, kræver det formentligt et godt udgangspunkt i det første opgør på udebane. Mål på udebane er ofte afgørende for videre avancement i disse playoff-kampe, og hvis FCM skal drømme om at eliminere Southampton i kampen om en plads i Europa Leagues gruppespil, kræver det et godt udgangspunkt før returopgøret. Det betyder, at FCM helst skal holde englænderne fra at score i aften, og måske selv komme på tavlen med en enkelt pind. En umulig mission?

I weekenden tabte Southampton skuffende hjemme mod Everton med 0-3 i Premier League og viste dermed at de er til at tale med, hvis man kan fange dem på en dårlig dag og ramme dem, hvor de er svagest. Nederlaget til Everton in mente, ville det langtfra være nogen sensation, hvis FCM kommer på tavlen bare én gang i aften, og hvis det mål falder som det første i kampen, får du altså odds 10.00 hos Betfair som ny kunde.

Southampton slog i sidste runde hollandske Vitesse ud med en samlet målscore på 5-0 (3-0 hjemme på St. Mary’s), og stillede her i stærkeste opstilling i begge opgør. Det gør de formentlig også mod FCM.

Vi krydser fingre for, at Southampton undervurderer de danske mestre, så midtjyderne kan rejse hjem med et godt udgangspunkt i bagagen før returopgøret d. 27. august i Herning.

Spil på Southampton vs FCM hos Betfair >>

 

betfair-580x330