Det er bund imod top, når SønderjyskE tager imod FC Midtjylland i den første Superliga-kamp efter landskampspausen. Hjemmeholdet har blot vundet to ligakampe i denne sæson, og de er fjerdesidst i ligaen, imens gæsterne ligger på en imponerende andenplads.

SønderjyskEs sidste ligasejr var i starten af august, da de slog AGF med 3-0 på hjemmebane. Herefter blev resultaterne forværret, og de lyseblå sønderjyder er nu inde i en regulær krise. Derfor er cheftræner Claus Nørgaards sæde også glohedt efterhånden.

Det var FC Midtjylland-træneren Jess Thorups også i sidste sæson. I denne ser tingene dog helt anderledes ud, og Midtjylland er i flyvende form for tiden. Ulvene er oppe på tre sejre i træk, og de ligger netop nu på en flot andenplads i Superligaen.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Midtjylland er favoritter hos bookmakerne. Hos bet365 er der odds 1,70 på, at Midtjylland vinder, imens en SønderjyskE-sejr udbydes til odds 4,75.

Læs vores anmeldelse af bet365, der er den mest komplette bookmaker på det danske marked.

 

bet365 Spil på kampen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: SønderjyskE – FC Midtjylland

SønderjyskE

SønderjyskE har haft det svært i denne sæson. De lyseblå er kommet forfærdeligt fra start i Superligaen og medmindre, tingene ændrer sig meget hurtigt, står den på nedrykningsspil i foråret. Det er nemlig blot blevet til 11 point i ligeså mange kampe, og SønderjyskE er allerede syv point bagved top seks.

Klubben har traditionelt set holdt til i bunden af Superligaen, dog uden at rykke ned, men ambitionerne er steget på det seneste. I 2016 vandt de sølv, og i sidste sæson sluttede de på fjerdepladsen. SønderjyskE så dermed ud til at have stabiliseret sig i sub-toppen, men de positive takter er helt væk nu.

Det er blevet til fire point i de seneste syv kampe, hvoraf ingen af dem er endt med sønderjysk sejr. I disse kampe har Claus Nørgaards tropper i øvrigt lukket hele 17 mål ind, hvilket er yderst ukarakteristisk for et hold med SønderjyskEs defensive DNA.

SønderjyskE må undvære Niki Zimling, Mads Hvilsom og Sakari Mattila, der alle er skadede. Derudover er Kees Luijckx i karantæne.

 

FC Midtjylland

En række imponerende præstationer har bragt FC Midtjylland ind i guldkampen, og utilfredsheden med Jess Thorup virker efterhånden forsvundet som dug for solen. Thorup blev voldsomt kritiseret i sidste sæson, og han kom nærmest i åben krig med en gruppering af klubbens fans, men dette er glemt nu.

Midtjylland har blot tabt en af deres seneste otte kampe, 4-3 på udebane imod FC København, og de har vundet de sidste fire. I disse fire kampe har de scoret hele 19 mål, så det er virkelig et hold i god form for tiden.

Midtjylland har faktisk overtaget titlen som det mest formstærke hold i ligaen fra FC Nordsjælland, og de virker praktisk talt ustoppelige. Dette skyldes især de to angribere Alexander Sørloth og Paul Onuachu, der begge scorer mål på stribe for tiden.

Midtjylland må dog undvære den karantæneramte nøglespiller Tim Sparv. Derudover er reserverne Rasmus Nicolaisen, Simon Kroon og Alexander Munksgaard alle skadede.

 

Spilforslag

Det store usikkerhedsmoment ved dette opgør er landskampspausen. Den to uger lange pause har givet SønderjyskE noget ro, imens FCM kan have mistet en smule momentum. Derudover har man ofte set, at holdene skal bruge lidt tid på at genfinde formen efter en pause.

Dette ændrer dog ikke på, at Midtjylland er favoritter. Claus Nørgaard ligner ikke længere en mand, der kan vende tingene i Haderslev, og fansene er begyndt at forlange ham fyret. I Herning er spillerne til gengæld sprængfyldt med selvtillid, hvilket er tydeligt på banen. Sørloth og Onauchu er to af Superligaens bedste angribere, og de kan gøre rigtig ondt på SønderjyskE.

Derudover er det et hårdt slag imod hjemmeholdet, at de må undvære rutinerede Niki Zimling. Den tidligere landsholdsspiller har været fremragende i denne sæson, og hans rutine er uundværlig.

Midtjylland spiller forrygende fodbold for tiden, og målene kommer efterhånden på samlebånd. Derfor spiller vi på, at Midtjylland vinder til odds 1,70 hos bet365.

 

bet365 Spil på Midtjylland-sejr til odds 1,70 hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+