SønderjyskE – Brøndby IF odds: Forbliver de gul-blå flyvende?

Der er lagt op til en interessant kamp, når Brøndby søndag gæster SønderjyskE i Superligaen. Gæsterne har vundet otte Superliga-kampe i træk og fører ligaen, men SønderjyskE er traditionelt set stærke imod Brøndby i Haderslev. Faktisk har Brøndby blot vundet to af deres seneste ni udekampe imod SønderjyskE, og de tabte ydermere med 3-0 sidst, de var i Haderslev.

SønderjyskE startede sæsonen i forfærdelig form med nederlag på stribe, men sådan er det ikke længere. På det seneste har Claus Nørgaards tropper virkelig fået vendt tingene rundt, da SønderjyskE har vundet deres seneste tre kampe uden at lukke mål ind.

Sønderjydernes sejrsstime blegner dog i forhold til Brøndbys. Udeholdet har som bekendt vundet deres seneste otte Superliga-kampe, og Alexander Zornigers tropper bliver bare ved med at imponere. På det seneste er sidste sæsons topscorer, Teemu Pukki, endda begyndt at score, og de gul-blå virker næsten ustoppelige.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Brøndby er bookmakernes favorit til at løbe med sejren. Hos Unibet får man for eksempel odds 1,65 på, at Brøndby snupper de tre point, imens en sejr til SønderjyskE i øjeblikket står til odds 5,00. 

Læs vores anmeldelse af Unibet her.

 

Spil på kampen hos Unibet

 

Optakt: SønderjyskE – Brøndby IF

SønderjyskE

Efter en svær sæsonstart, hvor cheftræner Claus Nørgaard i en periode var fyringstruet, har SønderjyskE fået gang i maskineriet på det seneste. Sønderjyderne er igen blevet et af de sværeste hold at spille imod, hvilket deres gode form viser. De har vundet deres seneste tre kampe uden at lukke mål ind, og det er endda imod gode modstandere. De har således slået OB med 3-0 i Odense og Randers FC med 2-0 på udebane. Den største skalp var dog den fantastiske 3-0-sejr på hjemmebane over FC København, hvilket var klubbens første over københavnerne i Superligaen nogensinde.

Det har kostet blod, sved og tårer for Nørgaard at få spillerne med på klubbens nye stil, men nu høster de frugterne. SønderjyskE har således formået at gøre deres fysiske stil mere teknisk uden at miste holdets identitet. Dermed kan sønderjyderne også igen se opad i tabellen og tillade sig at være optimistiske.

Nørgaard har ydermere formået at forynge holdet, og SønderjyskEs trup indeholder i dag flere lovende spillere. Dette gælder især de to angribere Mikael Uhre og Philip Zinckernagel. De er begge hurtige og teknisk dygtige, hvorfor de kan gøre ondt på de fleste hold. Dette gælder især Uhre, som Alexander Zorniger efter sigende har et godt øje til.

Sidst SønderjyskE mødte Brøndby på hjemmebane, vandt de som bekendt med 3-0. Dengang lavede den tidligere Brøndby-spiller Christian ‘Greko’ Jakobsen hattrick. Greko er stadig i klubben i dag, og han har gang i en fin sæson. Derudover har SønderjyskE også Niki Zimling, der ligeledes har en fortid i klubben på Vestegnen. De to profiler bør være ekstra opsatte på at levere en god præstation imod deres tidligere klub.

Tirsdag aften spillede SønderjyskE på udebane i DBU Pokalen imod Jammerbugt. Det endte med en sikker 4-1-sejr, og Haderslev-klubben er dermed klar til kvartfinalerne, der spilles i foråret.

Til kampen imod Brøndby må SønderjyskE stadig undvære den finske landsholdsspiller Sakari Mattila. Han har været ude hele sæsonen, hvorfor sønderjyderne ikke for alvor savner ham længere.

 

Brøndby IF

Brøndby IF logoKlubben fra Vestegnen spillede ikke sin bedste kamp, da de i sidste weekend slog Silkeborg IF med 3-1 på udebane. Især i første halvleg var de gul-blå på hælene, og de var heldige med kun at komme bagud 1-0. Silkeborg-profilen Robert Skov gjorde nærmest som det passede ham, og han kørte rundt med venstreback Anthony Jung. Efterfølgende kaldte flere af Brøndbys spillere kampen for sæsonens værste, og niveauet skal hæves forud for søndagens kamp.

Imod Silkeborg tog Zorniger også konsekvensen af den dårlige start, da han flåede Jung ud efter blot 29 minutter. Den tyske træner er kendt for at være konsekvent, og han er ikke bange for skifte tidligt ud. Udskiftningen var med til at stabilisere Brøndby, og Svenn Crone gjorde det markant bedre end sin konkurrent. Dermed fik Brøndby også vendt kampen rundt, og til slut var sejren ganske fortjent.

Den store nyhed fra kampen imod Silkeborg var, at Pukki endnu en gang kom på tavlen. Den finske angriber har været en stor skuffelse i denne sæson, men han er nu oppe på fire mål i de seneste to kampe. Dermed kommer han tættere og tættere på sit høje niveau fra sidste sæson. Finnens kontrakt udløber efter sæsonen, og hvis han fortsætter som nu, kan han se frem til en pæn lønforhøjelse.

Hvor Pukki er en sikker starter for Brøndby, så er der mere tvivl om hans makker. Imod Silkeborg sad Jan Kliment ude med karantæne, og i hans fravær leverede Kamil Wilczek en fin præstation. Polakken scorede en enkelt gang, og han har nu blot lavet et enkelt mål færre end Kliment i denne sæson. Dermed er det også helt åbent,  hvem, der starter imod SønderjyskE.

Med Kliment tilbage fra karantæne kan Zorniger i øvrigt glæde sig over, at han har hele sin trup til rådighed.

 

Spilforslag

Der er lagt op til en interessant duel, når SønderjyskE og Brøndby tørner sammen. Gæsterne er storfavoritter, men de har traditionelt set svært ved at spille i Haderslev. SønderjyskE er i øvrigt i god form for tiden, så de går ind til kampen med tro på tingene.

Vi forventer derfor en tæt duel mellem to af Superligaens mest formstærke mandskaber. Begge hold er dygtige til at komme frem til chancer for tiden, og derfor lugter det af mål i Haderslev. SønderjyskEs defensiv har gjort det godt på det seneste, men Pukki og co. bør blive for stor en mundfuld. Brøndbys defensiv har derimod været i gavehumør på det sidste, og imod hurtige Uhre kan den få det svært.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at begge hold scorer til odds 1,58 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget hos Unibet

 

Unibet officielt logo