Søndag kl. 17.00 fløjtes der gang i den sidste spillerunde i Superligaen 2015/16, og dermed også den sidste spillerunde med det nuværende Superliga-format. Fra næste sæson skal vi til at vænne os til mesterskabs- og nedrykningsslutspil og hele 14 hold i den bedste danske fodboldrække. Alt det venter os på den anden side af EM slutrunden i Frankrig, men i første omgang skal vi have afviklet 33. spillerunde i årets Superliga.

Alle kampene starter samtidigt søndag d. 29. maj, og desværre er der umiddelbart ikke den store spænding i vente. FCK er forlængst blevet mestre, og Hobro udnævnt til årets Sorteper. Der er dog stadig spørgsmålet om, hvor sølv- og bronze-medaljerne skal placeres i år, og her står kampen som bekendt mellem SønderjyskE, FC Midtjylland og til dels Brøndby, som stadig har chancen for at snuppe bronze.

SønderjyskE skal en tur til Brøndby, mens FCM lukker og slukker hjemme mod FC Nordsjælland, og med tre point imellem de to klubber, kan SønderjyskE sikre sig sølvmedaljerne med bare ét point på Vestegnen. FCM har en bedre målscore end Sønderjyderne, og kan overhale på sidste spillerunde med tre point mod FCN, såfremt SønderjyskE taber deres kamp i Brøndby. Hvis Brøndby skal sikre sig bronzemedaljerne, skal det blive til sejr hjemme mod SønderjyskE, samtidigt med at FCN vinder udekampen i Herning mod Ulvene.

Odds på Superligaen hos bet365.dk >>

 

Se topstillingen i Superligaen før sidste spillerunde:

superliga_top_33_spillerunde

 

Odds på 33. spillerunde

Her kan du se odds på de seks Superliga-kampe som udgør den 33. spillerunde i 2015/16-sæsonen:

Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...

 

Se Superliga-stillingen her:

Indlæser...