Slip for NemID på NordicBet – Odds på din mobil

NordicBet mobile spil uden NemIDDu kender det sikkert godt. Du har sat dig til rette foran computeren, er logget ind på NordicBet og skal til at placere dit bet. Desværre har du glemt dit NemID på arbejdet, og så er der ingen sportsbetting for i dag. Det kan du nu let og elegant slippe for, når du oddser på NordicBet på din mobil eller tablet. Der er nemlig ikke noget krav om, at du skal logge ind med NemID på din telefon og tablet, og derfor kan du altid få placeret dit odds, også selv om du skulle have glemt dit NemID.

Sådan slipper du for NemID på NordicBet

Alt du skal gøre for at spille uden NemID på NordicBet er, at logge ind på denne specielle mobile udgave. Følg linket for at være 100% sikker på at du kommer til den rigtige side, da den kun kan tilgås via det link. På den mobile udgave kan du nemt og hurtigt oprette en ny konto, og du kan tilmeld få 1000 kroner i bonus når du opretter dig igennem linket. På NordicBets mobile version er det live odds der er i fokus, og det forstår man godt. Produktet er ideelt for dem der for eksempel står på en stadion i Danmark og følger en god fodboldkamp. Nu kan man altså let og hurtigt få lidt ekstra spænding, når man oddser på sin mobil.

Det samme gør sig i øvrig gældende, hvis du er på vej ud for at se en fodboldkamp i de lavere rækker. NordicBet har nemlig gjort det sit speciale at have odds helt ned til serie 1. Så hvis du er på vej ud for at følge det lokale serie 1 hold, så har du altså mulighed for at snakke lidt med træneren inden kampen, og få placeret dit bet inden kampen går i gang – med friske informationer, som NordicBet naturligvis ikke kan være i besiddelse af.

På NordicBets mobile udgave, har du mulighed for at spille på mere end 18 forskellige sportsgrene, så det er altså ikke fordi at udbuddet bliver mindre fordi du sidder med din telefon. Du kan bruge iPads, iPhones, andriods mm på NordicBets mobile udgave. Alt i alt er der tale om en rigtig lækker mobil-udgave, og hele muligheden for at spille uden NemID gør det til et must for alle spillere. Så har du endnu ikke en odds-konto hos NordicBet, er det på tide at du får dem med i listen over sider du sportsbetter på. Du skal dog have logget ind to gange på NordicBets rigtige hjemmeside med NemID, før at du kan placere dit første bet.

Odds uden konto med Trustly & Pay N Play

 

—> Opret en konto hos NordicBet og spil uden NemID og få 1000 kr i bonus