Det er ingen hemmelighed, at Pione Sistos fremtid i Celta Vigo på nuværende tidspunkt ser usikker ud. Danskeren kom i modvind, da han foretog en køretur til Danmark, mens Spanien var i lockdown. Det skete vel at mærke uden, at hans spanske arbejdsgiver havde givet ham lov. Det kostede Sisto en stor bøde og har sendt ham ud i kulden i Vigo. Sistos forhold til træner Óscar García var eftersigende i forvejen ikke alt for godt, så førnævnte episode har næppe hjulpet danskeren.

Han fik dog spilletid i Celtas første kamp efter pausen, hvor det blev til en halv time på banen. I de efterfølgende kampe måtte danskeren dog følge disse fra bænken. Efterfølgende gled han helt ud af truppen. Derfor er det naturligvis ikke utænkeligt, at Celta Vigo skulle vælge at sælge danskeren til sommer. I så fald vil der naturligvis være flere mulige desitnationer. Det er naturligvis muligt at odds på Sistos fremtid. Det kan man hos Unibet, hvor man blandt andet kan spille på, at han den 1. september er tilbage i FC Midtjylland, bliver i Celta Vigo eller noget helt tredje.

 

Unibet - Sisto special

 

Sådan spiller du på Sistos næste klub

  1. Man skal have en konto hos bookmakeren Unibet.
  2. Find spillet under Fodbold – Vinderspil – Specials.
  3. Spil på hvor du tror, at Sisto spiller den 1. spetember 2020.
  4. Få din indsats tilbage, hvis transfervinduet afslyses.

Det er med andre ord ganske enkelt at spille på, hvor Sisto er til næste sæson. Som det kan ses af oddsene ovenfor, vurderer Unibet, at det mest sandsynlige er, at han stadig vil være at finde i Celta Vigo til odds 1,82. Det skyldes naturlivis, at en klub skal komme på banen med tilbud, som er øknomisk acceptabelt for Celta Vigo. Der som nævnt mange årsager til, at et skifte bestemt ikke er utænkeligt. Det store spørgsmål er bare, hvem der er interesserede nok til møde Celta Vigos pris på Pione Sisto.

 

Tigres og Alavés ligner gode bud

Mexikanske Tigres har ifølge flere medier skulle være interesserede i danskeren. Disse reporter har været der on and off gennem sæsonen, så interessen lader til at være der. Tigres skulle iføle sportsmediet El Desmarque også være villige til at betale en højere løn end Sistos nuværende i Celta Vigo. Sistos kontrakt med Celta udløber om et år, så hvis de skal have penge for ham, skal det formodentlig være i dette transfervindue. Tigres er en af de største klubber i Mexico og har navne som Enner Valencia, Eduardo Vargas og André-Pierre Gignac på holdkortet. Unibet giver odds 3,50, hvis Sisto slutter sig til dem i løbet af sommeren.

Hvis Sisto skulel foretrække at blive i Spanien kunne Deportivo Alavéis også ligne et godt bud. Holdet fra det nordøstlige Spanien var i sommers eftersigende ret så interesserede i Sisto, som allerede dengang blev rygtet væk fra Celta Vigo. Derfor er det bestemt ikke overraskende, hvis de tænker på at genoptage interessen i den danske kantspiller, hvilket der er odds 4,00 på hos Unibet.

 

Hjem til Herning?

Sisto fik sombekendt sin fodboldopvækst i Herning, hvor han brød igennem som del af FC Midtjyllands akademi. Ifølge danske medier skulle FC Midtjylland være interesserede i at hente Sisto hjem. Det kræver dog, at de kan få forhandlet sig frem til et realistisk beløb. FC Midtjylland skal efter alt at dømme spille kvalifikation til Champions League til næste sæson. Det kan naturligvis være med at til at lokke Sisto tilbage til Herning. Sisto nåede i alt 113 kampe i FC Midtjylland inden skiftet til Celta Vigo tilbage i 2016. Hvis man tror, at Sisto skulle være interesseret i en anden klub, så er FCK, Brøndby og FC Nordsjælland alle på Unibets liste over mulige destinationer. De kan dog modsat FC Midtjylland ikke tilbyde muligheden for Champions League-fodbold.

 

Muligheden for et skifte til England

Sidste sommer lykkedes det ifølger rygter nyoprykkede Aston Villa og Celta Vigo at blive enige om en pris for Sisto. Det faldt dog sammen, men Sisto eftersigende selv takkede nej til et skifte til Premier League-klubben. Der er dog den ubekendte faktor, at Aston Villa i skrivende stund er i overhængende fare for at rykke ud af Premier Leauge. Skulle det ske, vil det naturligvis få stor indflydelse på deres transferpolitik. Kanterne er dog et sted, hvor Villa uanset hvad må ventes at skulle forstærke sig. Jack Grealish synes tabt til somme, det samme gør Trezeguet, som rygtes til Tyrkiet, El Ghazi har skuffet mens der ikke lader til at være den store tiltro til spanske Jota. Dermed ser det ud til, at der skal nogle kantspillere ind hos Villa. Hvis man tror, at Sisto bliver en af disse, giver det i skrivende stund odds 12,000 hos Unibet.

 

 

Unibet Odds på Sistos klub i 2020/21 hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+