Em i håndboldFredag d. 24 januar spiller Danmark mod Kroatien i semifinalen ved EM i Håndbold 2014. Danmark er igen kæmpe favoritter, selv om vi denne gang står i en semifinale. Danmark har vundet sine første 6 kampe uden de store problemer, og tirsdag smadrede Danmarks reserver Island med hele 9 mål.

Nu gælder det kampen mod Kroatien, hvor alt kan ske. På forhånd er Danmark dømt som store favoritter, og det afspejler sig da også i oddset på 1.40 som bet365 tilbyder sine spillere.

Kroatien er dog ikke helt uden muligheder, og  du kan således score odds 4.20 hvis Kroatien vinder. Tror du at kampen ender uafgjort, så kan du score odds 10.

I kampen mod Island fik Danmark sparet nogle af nøglespillerne, og det kan vise sig at være det afgørende når Danmark møder Kroatien.

Kroatien er kendt for at spille med de samme spillere igennem en helt turnering, og med 14.000 danske fans på lægterne burde det ikke kunne gå galt.

Til kampen mod Kroatien kan man som altid spille på et hav af spil. Det gælder alt fra hvem der scorer kampens første mål, til hvilken halveg der bliver scoret flest mål i. Nedenfor kan du se alle de bedste odds, som du kan spille hos bet365. Her får du også op til 1.000 kroner i Odds Bonus.

 

FÅ BET365 BONUS HER

Gå til bet365 for at spille på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i Odds Bonus

 

De bedste odds på Danmark vs Kroatien

 

Danmark vinder hjemme til odds 1.40 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 10.00bet365

Kroatien vinder kampen til odds 4.20 på bet365

 

Få odds 2.00 på dansk sejr ved at spille på handicap

 

Bookmakerne forventer en tæt kamp mod Kroatien, og det er givet grunden til at du kan få odds 2.00 hvis Danmark vinder med 3 mål eller flere. Der er altså ikke udsigt til en stor dansk sejr, selv om Danmark er store favoritter. Tilsvarende kan du få odds 1.76 hvis Kroatien starter kampen med +2.5 mål og vinder kampen.

Tror du på at Danmark vinder en kæmpe sejr over Kroatien, så kan du lige nu få odds  3.45bet365 hvis Danmark vinder med 6 eller flere mål.

Gå til bet365 for at spille her – >

 

Spil på hvilken halveg der bliver scoret flest mål i

 

Til kampen mod Kroatien kan du naturligvis også spille på, hvilken halveg der bliver scoret flest mål i.

Nok engang giver bet365 det højeste odds på at der bliver scoret flest mål i første halveg. Det kan man måske undre sig over, når der gang på gang er blevet scoret flest mål i første halveg af Danmarks kampe ved EM i Herrehåndbold. Undtagelsen var dog kampen mod Ungarn, hvor der blev scoret 2 mål mere i anden halveg. Til kampen mod Island blev der igen scoret flest mål i første halveg.

Tror du på at der bliver scoret flest mål i første halveg kan du få odds 2.50, og du kan få odds 1.60 hvis der kommer flest mål i anden halveg. Tror du at der bliver scoret lige mange mål i hver halveg, så kan du lige nu få odds 12.00bet365.

Gå til bet365 for at spille her ->

 

Hvem scorer først 20 mål ?

 

I de første 6 kampe har vi kigget på hvem der først scorede 1, 5, 10 og 15 mål. Denne gang har vi valgt at kigge på hvilket holder der først scorer 20 mål. Her kan man få en lidt hurtigere afgørelse og er altså ikke afhængig af, hvem der ender med at vinde kampen. Danmark har været først til 20 mål i alle sine kampe ved dette EM.

Tror du at Danmark kommer bedst fra start og først scorer de første 20 mål, så kan du lige nu score odds 1.38. Tror du mere på at det er Kroatien der scorer de første 20 mål, så kan du lige nu få odds 2.85 på bet365

Semifinalen ved EM i Herrehåndbold 2014 bliver spillet fredag d. 24 januar klokken 21.00. Kampen kan naturligvis ses live på Tv2. Det betyder at du kan nå at se xfactor på DR1 inden kampen går i gang.