Unibet nyLørdag d. 02. august kl. 22.05 afvikles braget mellem de to giganter, Real Madrid og Manchester United. De to mandskaber mødes på deres respektive tour i USA, hvor de deltager ved Guiness International Champions Cup, hvor flere andre storhold også deltager, såsom, Manchester City, Liverpool mf.

Manchester United skuffede alt og alle i forrige sæson, hvor David Moyes ikke engang fik lov at være i klubben i et år. United endte på en skuffende 7. plads, men på deres USA tour har de spillet fantastisk fodbold, og det skal de vise i morgen aften med Louis Van Gaal i spidsen.

Kampen bliver spillet på Michigan Stadium, og der er allerede reklameret med, at det bliver den størst sete fodboldkamp på amerikansk grund nogensinde. Kampen kan ses af danske seere på Tv3 Sport 1, men hvis du ikke har den kanal, så er der stadig gode råd at hente.

Unibet har nemlig købt rettighederne til at vise kampene GRATIS og LOVLIGT, og du vil kunne se kampene helt uden reklamer.

For at se kampen kræver det, at du har penge på din konto, men du behøver ikke at spille på nogen kampe. Så et lille tip er, at du indsætter 125 kr. hæver 124 kr. og lader en kr. stå på din konto. Så har det kostet dig en kr. men så kan du se alt det live-sport du vil hos Unibet, og der er et rigtig stort udvalg.

Se Real Madrid – Manchester United gratis på Unibet TV her —>

 

Se kampen på mobil og tablet

Hos Unibet behøver du ikke nødvendigvis sidde ved din computer, hvis du vil se deres kampe. Så længe du bare har en smartphone eller en tablet, har du mulighed for at kunne se kampene direkte på din håndholdte enhed.

Fordelen ved at bruge din mobil eller tablet er, at du ikke behøver at logge ind med nemID. Du slipper dermed for at bruge dit nøglekort, hvergang du har lyst til at bette.