Odds på om Thulesen Dahl går af som formand for Dansk Folkeparti

dansk_folkeparti_logoBølgerne går højt lige nu hos Dansk Folkeparti, som er kommet i modvind ovenpå en skandale om misbrug af EU-midler. Skandalen har ikke nødvendigvis nået sit klimaks, spår NordicBet, som nu spekulerer i om Kristian Thulesen Dahl forlader formandsposten for Dansk Folkeparti inden nytår. Odds på nytårstalen.

Her kan du få odds 7.50 på, at Thulesen Dahl ikke er formand for DF efter nytår, og det odds kan sagtens tænkes at falde, hvis skandalen griber om sig i de kommende uger.

Spil på politik hos NordicBet.dk >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Dansk Politik

 

Er Kristian Thulesen Dahl fortsat formand for Dansk Folkeparti 31. december 2016?

NEJ: Odds 7.50

 

Odds 7.50 for at Thulesen Dahl forlader formandsposten

Skandalen om Dansk Folkepartis misbrug af EU-midler har ikke nødvendigvis nået sit klimaks. NordicBet betaler pengene 7.50 gange igen for, at Kristian Thulesen Dahl er væk som partiformand inden nytår.

Med et stærkt valgresultat i ryggen var Kristian Thulesen Dahl indtil for nylig en af de partiformænd, der sad sikrest i sit sæde. Foreløbig har DF-lederen da også formået at manøvrere uden om de værste beskyldninger i den aktuelle skandale om partiets misbrug af EU-midler.

EU’s antisvindel-enhed har dog indledt en efterforskning i sagen. Sammenholdt med, at der nu er kommet dokumentation for Rikke Karlssons gentagne forsøg på at råbe partiformanden op, er der ingen garanti for, at Thulesen Dahl kan holde sig fri af skandalen på længere sigt. NordicBet har derfor valgt at åbne for spil på DF-formandens exit.

“Odds 7.50 er selvfølgelig udtryk for, at vi mener, der er overvejende sandsynlighed for, at Kristian Thulesen Dahl rider stormen af. Men det er også udtryk for, at et exit pludselig er blevet et realistisk scenario. Vi vil ikke afvise, at oddset kan falde yderligere i den nærmeste tid”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og tilføjer:

“Havde man bedt os sætte odds på DF-formandens fremtid for en måned siden, ville vi formentlig have tilbudt odds 500 på, at han ville forlade stolen.”

Spil på politik hos NordicBet.dk >>

 

 

nordicbet-blue-580x330