260x154_unibet-pokerDer er ikke mange dage til, at der igen sparkes gang i verdens absolut bedste fodboldliga. Som optakt til den nye sæson Premier League mødes sidste års guld- og sølvvindere i en betydningsfuld træningskamp på amerikansk grund, hvor Manchester City og Liverpool tørner sammen i New York på Yankee Stadium.

Kl. 01.00 dansk tid natten til fredag afvikles Champions Cup kampen mellem Manchester City vs Liverpool på New York Yankess baseballbane, Yankee Stadium.

Kampen mellem de to mandskaber kan LOVLIGT og GRATIS livestreames via Unibet, som ofte viser sportsgrene i højkvalitet. Unibet har nemlig købt rettighederne til at vise denne kamp, som er en del af Guiness International Champions Cup, som du kan se uden reklamer.

 

Se Manchester City vs Liverpool gratis på Unibet her —>

For at se kampen på Unibet kræver det, at du opretter en konto og indsætter et beløb. Der er intet krav for, hvor mange penge, du behøver at sætte ind, og du behøver heller ikke spille på kampen. Du kan sætte 125 kr. ind, og derefter udbetale 124 kr. af dem. På den måde vil det kun koste dig 1 kr. at kunne se alt det fodbold du vil, hos Unibet.

Guiness International Champions Cup er en turnering med otte af de bedste hold i verden, som pt. er samlet i USA for at spille denne venskabsturnering.

Foruden Manchester City og Liverpool, deltager også, Real Madrid, AC Milan, AS Roma, Inter Milan og Olympiakos.

 

Få op til 1000 kr. gratis hos Unibet

Unibet er en top-professionel bookmaker, og det er samtidig en af de bookmakere, der giver de bedste bonusser. Hos Unibet kan du netop nu få hele 1000 kr. gratis i bonus, det kræver blot, at du indbetaler det samme beløb. Det er nemlig en 100 % indbetalingsbonus, som Unibet giver, og det betyder, at hvis du indbetaler 1000 kr. så giver Unibet dig 1000 kr. ekstra at spille for.

Det er naturligvis ikke nødvendigt at indbetale så højt et beløb, og du kan også nøjes med at sætte 125 kr. ind, hvor du så vil have 250 kr. at spille for.

Vi anbefaler dog, at man udnytter det fulde potentiale af bonussen, da det er der, værdien ligger.