gumball_peter_Falktoft_esben_bjerre

Gumball 3000 er et årligt racerløb som køres på offentlige veje, og som har været udsat for kritik. Deltagerne stoppes af politiet for at køre for stærkt og nogle har endda både fået kørekort inddraget og bilen konfiskeret.

I år gik Gumball 3000 ruten fra Stockholm via Oslo, København, Amsterdam, San Francisco, Los Angeles og hele vejen til Las Vegas. En tur på 5000 km på bare 6 dage.

Betsafe er en af sponsorerne på Gumball 3000 og havde selvfølgelig en bil med i løbet igen i år, og denne gang var det ingen ringere end Peter Falktoft og Esben Bjerre som kørte bilen for Betsafe.

 

 

Monte Carlo-drengene kørte Gumball 3000 for Betsafe

De populære Monte Carlo-værter Peter Falktoft og Esben Bjerre var i år deltagere i Gumball 3000, hvor de stillede op for Team Betsafe.

Når to kendte og sjove personer skal forsøge at vinde et kontroversielt racerløb som Gumball 3000, gør man klogt i at pege et kamera i deres retning, og det har Betsafe selvfølgelig også gjort. Hele den 5000 km lange tur er blevet dokumenteret af Betsafe i en mini-serie i 6 afsnit.

Med titlen “Scener fra #Vogn11” er det første afsnit klar allerede nu, og vi lover det ikke er kedeligt. Her møder seerne bl.a. Dolph Lundgren og kommer helt tæt på Gumball-deltagere og ikke mindst de fede biler.

 

Se videoer fra Gumball 3000

Hvis du vil se, hvordan det gik Peter Falktoft og Esben Bjerre, da de kørte Gumball 3000 for Betsafe i dagene fra d. 23. – 30. maj 2015, finder du alle videoerne på Betsafes hjemmeside.

 

Se Gumball 3000 videoer her >>

 

Gumball1

Se videoer fra årets Gumball 3000 med bl.a. Peter Falktoft og Esben Bjerre hos Betsafe.