Se EM i håndbold 2016 (mænd) gratis på nettet her

Lørdag d. 16. januar 2016 skydes EM i håndbold 2016 i Polen. De danske mænd er igen spået rigtig gode muligheder for at gentage succesen fra 2008 og 2012 hvor vi vandt EM i håndbold.

Slutrunden kan naturligvis følges live i de forskellige haller i Polen, men har du ikke planer om at tage til Polen for at se EM i håndbold, findes der også andre muligheder, da alle kampe bliver vist på TV2 og TV2 Sport. Har du ikke mulighed for at se TV2, kan du ganske gratis se alle kampe på livestream hos bookmakeren bet365.

Alt du skal gøre for at have adgang til ikke bare Danmarks kampe, men alle kampe ved dette EM, er penge på din konto. Der er ikke noget krav om at du skal spille for dine penge, der skal bare være én krone på din bet365 konto.

 

Se og odds på alle EM kampe her ->

 

Sådan fungerer det

For at få adgang til livestream til alle kampe skal du som sagt oprette en konto hos Bet365 og indbetale penge. Du kan med det samme trække alle dine penge ud igen, så der blot står én krone på kontoen. På den måde har du adgang til alle håndboldkampe ved dette EM. Men faktisk har du også adgang til alle kampe fra den bedste spanske og tyske fodboldrække eller hvad med at se alle FA Cup kampe gratis på livestream.

Bet365 har nemlig rettighederne til at livestreame fra de ligaer, lige som de har rettighederne til at streame alle kampe fra håndbold EM for herrer.

 

Få 1.000 i bonus og odds på EM

Som ny kunde hos bet365 kan du lige nu få helt op til 1.000 DKK i bonus. Det kræver ingen bonuskode, du skal blot acceptere bonussen når du opretter dig og indsætte 1.000 DKK for at få den fulde bonus. Du kan også indbetale 200 DKK og få en bonus på et tilsvarende beløb.

Bet365 har dansk licens, og det betyder at alle gevinster er skattefrie. Hos bet365 finder du et hav af sjove promotions der gør det sjovere at bette hos bet365.

Hos  et365 har de naturligvis stor fokus på EM i håndbold 2016, og udover at vise livestream fra alle kampe, kan du også oddse på alle kampe. Du finder et hav af forskellige væddemål på alle kampe ved det VM. Både de kampe Danmark deltager i og de andre kampe.

Du kan også spille live på alle kampe. Vil du gerne lige se Danmark an, inden du kaster dine penge efter dansk sejr, kan du afvente og først placerer dine væddemål når kampene er gået i gang. Gider du ikke bøvle med NemID, kan du spille via din mobil uden brug af NemID, lettere bliver det ikke.

Kom så Danmark!

em 2016 håndbold