Se den vilde kupon – Vandt 668.379 kroner på 16 kampe

tipico_logoDer findes mange måder at blive rig på. Nogen spiller lotto, andre spekulerer i aktier og så er der dem der prøver lykken på odds og betting. Der skal ikke være nogen tvivl om, at betting hvis man gør det rigtigt handler om skills, og at der er flere mennesker i Danmark der lever rigtig godt af deres viden inden for sportsbetting.

Men at vælge 16 kampe lige på til odds 89.784 er ikke den vej vi vil anbefale hvis man vil have en sikker indtægt ved at oddse. Det er dog et rigtigt godt alternativ til lotto, hvor sandsynligheden for at vinde er så lille at man lige så godt kan lade være med at spille. Det kan have været tanken bag den kupon som en heldig spiller hos Tipico lavede d. 15 juli.

Med på kuponen blev der nemlig valgt intet mindre end 16 kampe, og efter de 16 kampe blev der kastet 7.50 danske kroner. Alle kampe blev spillet som under 2.5 mål, og gav alt fra odds 1.70 som det laveste til odds 2.70 som det højeste. Det var alle fodboldkampe med kampe fra forskellige venskabskampe og Champions League kvalifikation.

De 16 kampe der blev udvalgt var mere eller mindre de eneste 16 kampe den dag der endte med mindre end 2.5 mål, så det må siges at være et absurd held eller måske en enorm viden?

Sikkert er det i hvert fald, at den heldige og dygtige spiller nu kan indsætte hele 668.379 skattefrie kroner på sin konto.

Du kan selv prøve dit held med en vanvidskupon på Tipico. Tipico har nemlig dansk licens, og du har måske har du allerede stiftet bekendtskab med Tipico. Flere steder i de større danske byer kan du nemlig støde på Tipicos logo rundt i gadebilledet, hvor de har åbnet flere spillekiosker.

I kiosken kan du naturligvis forsøge dig med en vanvidskupon, men du skal være opmærksom på at der er begrænsninger på på høje gevinster du må vinde. De begrænsninger er noget højere på nettet, hvor du også kan spille på din på mobil og få op til 1.000 kroner i bonus.

 

Prøv Tipico.dk på nettet og få 1.000 kroner i bonus her – >

 

Se den vilde kupon her

 

Vild kupon hos Tipico