uefa-champions-leagueSå er vi endelig nået til det, som det hele handler om. Vi har fået luget ud i alle de hold, som ikke var gode nok til at deltage i årets Champions League, og vi er derfor klar med Gruppespillet til dette års Champions League sæson 2014/2015

Danmark var desværre ikke gode nok til at spille med i mesterholdenes turnering, da AaB måtte se sig slået af cypriotiske Apoel Nicosia, mens FC København decideret blev ydmyget af Bayer Leverkusen. Heldigvis er der stadig mange kompetente og stærke hold tilbage til gruppespillet, mens der også er en stor overraskelse i form af svenske Malmø.

 

Følg vores store Champions League oversigt her —>

 

Der har netop været lodtrækning til Gruppespillet i Champions League og vi bringer dig her de 32 mandskaber fordelt på otte grupper.

GRUPPE A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos, Malmø FF.

GRUPPE B: Real Madrid, FC Basel, Liverpool FC, Ludogorets.

GRUPPE C: Benfica, FC Zenit, Bayer Leverkusen, AS Monaco.

GRUPPE D: Asenal, Borussia Dortmund, Galatasaray, RSC Anderlecht.

GRUPPE E: Bayern München, Manchester City, CSKA Moskva, AS Roma.

GRUPPE F: FC Barcelona, Paris SG, Ajax Amsterdam, Apoel.

GRUPPE G: Chelsea FC, Schalke 04, Sporting Lissabon, NK Maribor.

GRUPPE H: FC Porto, Shakhtar Donetsk, Athletic Bilbao, Bate Borisov.

 

Følg med i vores store Champions League oversigt

Her på Odds.dk har vi gjort hvad vi kan, for at du kan holde dig fuldstændig opdateret med, hvad der sker i Champions League. Du har mulighed for at følge kampprogrammet, så du kan planlægge din dag efter, hvornår der kommer Champions League i fjersynet.

Vi har en kampoversigt, hvor du kan holde dig opdateret med, på hvilken kanal dit hold skal spille deres næste kamp, eller om du kan følge kampen online via et live stream.

Du har også muligheder for at holde dig opdateret med resultater af div. kampe, samt hvem der netop nu er topscorer i Champions League.

Sidst men ikke mindst, så vil du også kunne holde dig opdateret med, hvor du får de bedste Champions League bonusser, samt de højeste odds på Champions League holdende.