Det er ingen hemmelighed, at Christian Eriksen er i fantastisk form for tiden. I weekenden sikrede han Tottenham en 1-0-sejr hjemme imod Bournemouth med sin tredje Premier League-træffer i denne sæson, og nu kommer turen så til Real Madrid. Hos Danske Spil kan man finde en lang række spil på Eriksens præstation på legendariske Santiago Bernabéu. For eksempel er der odds 5,00 på, at Eriksen scorer og odds 2,70 på, at han laver assist på Oddset.

Bemærk: Denne artikel er fra 2017. Du kan dog fortsat oddse på Christian Eriksen hos CampoBet.

CampoBet Odds på Christian Eriksen

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Eriksen: Frygt ikke Real

Christian Eriksen har to gange tidligere mødt Real Madrid. Det skete i Champions League-gruppespillet i 2012, da han spillede for Ajax. Dengang blev det til to ydmygende 4-1-nederlag, men det kommer ikke til at gentage sig i år.

– Du har brug for kvalitet og tro på tingene. Jeg mener, at vi har begge ting, så jeg synes ikke, vi skal være bange for noget, sagde Eriksen om tirsdagens opgør efter weekendens kamp.

Nederlagene i 2012 kan måske endda være en fordel, da midtbanespilleren, og hans forsvarskollega Toby Alderweireld, der også spillede for Ajax i 2012, er ekstra opsat på at slå spanierne.

– Jeg har ikke vundet der [Bernabéu red.] endnu, så det skal jeg lave om på. Det er selvfølgelig et specielt stadion, et specielt sted. Det er altid specielt for en fodboldspiller at spille imod Real Madrid med den historie de har, og de spillere der er. Så det bliver en god test af, hvor langt vi egentlig er kommet, afslutter Eriksen.

Christian Eriksen er i målhumør

Danskeren har bestemt heller ingen grund til at frygte nogen med den form, han er i for tiden. Eriksen er simpelthen flyvende, og har han scoret i sine seneste tre kampe. Faktisk har Eriksen scoret i syv af sine seneste ti kampe i alle turneringer, hvilket understreger, hvor farlig han er.

Han har dermed endnu en gang formået at udvikle sig, og han er nu ikke blot en farlig oplægger, men også en målscorer, der afgør de store kampe. Dette så man blandt andet i VM-kvalifikationen, hvor han blev dansk topscorer med otte mål.

Christian Eriksen specials

Danske Spils Oddset er simpelthen fremragende, når det gælder specials. Det bevises også på denne kamp, hvor man kan spille på nærmest alt mellem himmel og jord. Man kan for eksempel oddse på, at Christian Eriksen scorer til odds 5,00 og, at han laver assist til odds 2,70.

Man kan også spille på, hvordan Eriksen scorer, og det er her, at det virkelig bliver spændende. For eksempel får man odds 40 på, at Eriksen scorer på hovedstød og odds 500 på, at han scorer direkte på hjørnespark.

Mere realistisk er det, at Eriksen scorer på frispark, hvilket udbydes til odds 16. Eriksen har udviklet sig til en af verdens bedste frisparksskytter, og han er det sikre førstevalg til denne disciplin hos Tottenham.

Man kan også spille på, at Eriksen scorer udenfor straffesparksfeltet til odds 10. Han har som sagt en fremragende sparketeknik, og han er bestemt ikke bange for at sparke udefra. Dette ligner derfor et rigtig godt spil.

Har man virkelig stor tiltro til Eriksen, kan man spille på, at han laver to mål til odds 30 eller endda hattrick til odds 250.

Der er også odds 15 på, at Eriksen både scorer og laver assist. Listen fortsætter i nærmest en uendelighed, så det gælder bare om at dykke ned i Oddsets program. Her kan man selvfølgelig også finde specials på de mange andre stjerner i kampen.