Schalke 04 – Hamburg SV odds: Sådan ser du Bundesliga-braget

Det er top imod bund, når de to tyske traditionsklubber Schalke 04 og Hamburg SV søndag tørner sammen. Hjemmeholdet ligger på fjerdepladsen i Bundesligaen, imens gæsterne fra hansestaden ligger lige over nedrykningsstregen. Kampen sendes desværre ikke på dansk TV, men den kan til gengæld streames ganske gratis og helt lovligt hos bookmakeren bwin. Alt man skal gøre er faktisk blot at oprette en konto hos bwin, hvorefter man bliver forkælet med timevis af live Bundesliga-fodbold hver uge.

 

Se Bundesliga gratis og lovligt hos bwin

 

Schalke er i god form for tiden, da de kongeblå ikke har tabt siden slutningen af september. Siden da har de spillet seks kampe, og her er det blandt andet blevet til sejre imod Hertha BSC og Mainz. Derudover har de spillet uafgjort imod Bayer Leverkusen og Wolfsburg.

For Hamburg ser situationen noget anderledes ud. HSV er plantet i bunden, og det ligner endnu en skuffende sæson for den tidligere storklub. Hamburg har dog vundet deres seneste to kampe, hvilket har givet spillerne et tiltrængt skud selvtillid.

Det er dog ikke til at komme udenom, at hjemmeholdet er store favoritter. bwin tilbyder odds 1,57 på, at Schalke vinder, imens en sejr til Hamburg SV ligger på odds 6,25. 

Læs vores anmeldelse af bwin her.

Optakt: Schalke 04 – Hamburg SV

Schalke 04

De kongeblå fra Gelsenkirchen har gang i en fornuftig sæson. Schalke ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Bundesligaen, og håbet om at kvalificere sig til næste sæsons Champions League lever derfor i bedste velgående.

Schalke har et yderst talentfuld mandskab med en række dygtige unge spillere. De bedste eksempler er de 22-årige midtbanespillere Leon Goretzka, Nabil Bentaleb og Max Meyer, der alle er blandt holdets store profiler. Desværre ser det ud til, at både Goretzka og Bentaleb misser kampen imod Hamburg, hvilket er et stort tab.

Dette kommer især til at gå udover offensiven, der i forvejen ikke har det for godt. Schalke har haft store problemer med at score i denne sæson, og topscoreren er førnævnte Goretzka med fire mål. Schalke har derfor også blot lavet 14 mål i Bundesligaen i denne sæson, hvilket bestemt ikke er prangende efter 11 spillerunder.

Udover Goretzka og Bentaleb må Schalke også undvære forsvarsspilleren Pablo Insua, der ligeledes er skadet. Derudover ventes det, at angriberen Amine Harit bliver sparet efter en hård tur med det marokkanske landshold.

 

Hamburg SV

Hamburg SV logoForventningerne er altid enorme til Hamburg, og det samme er skuffelserne. Den tidligere storklub underpræsterer år efter år, og i de seneste mange sæsoner har de været tættere på nedrykning end Europa. Denne sæson er ikke anderledes, og HSV flirter igen med nedrykningsstregen.

Potentialet er ellers enormt i HSV, der stadig er blandt de rigere klubber i Tyskland. Når man ser på truppen, er det da også klart, at holdet burde klare sig markant bedre. På papiret har Hamburg nemlig et godt hold, der blandt andet tæller Bundesliga-profiler som Nicolai Müller, Aaron Hunt, Lewis Holtby og Kyriakos Papadopoulos.

Hamburg er dog det perfekte eksempel på, at gode spillere alene ikke er nok. I september og oktober spillede de otte Bundesliga kampe, hvori de blot fik et enkelt point. De måtte ydermere forlade seks af disse kampe uden at score. De har dog vundet deres seneste to kampe, 3-1 imod Stuttgart i Bundesligaen og senest 6-0 imod SV Curslack-Neuengamme i DFB Pokalen.

Til kampen imod Schalke må Hamburg undvære Nicolai Müller, Bjarne Thoelke og Albin Ekdal, der alle er skadede. Til gengæld vender Gideon Jung tilbage fra karantæne.

 

Se kampen hos bwin

Selvom der ikke er nogle danske TV-kanaler, der viser Bundesliga-fodbold, kan man stadig se kampene. Bookmakeren bwin har nemlig købt rettighederne til Bundesligaen, og hver weekend kan man derfor se tysk topfodbold på bwin.dk. Alt man skal gøre for at få adgang til de mange forskellige kampe er at oprette en konto hos bwin og sætte penge ind.

Herefter får man i øvrigt adgang til en af Danmarks bedste bookmakere. bwin har et kæmpe spiludvalg og høje odds. Bookmakeren skiller sig især ud med sine mange forskellige livebetting-muligheder, hvorfor man passende kan spille på de kampe, man ser.

 

Stream Bundesliga-fodbold hos bwin

Spilforslag

Hamburg har fået en lille opblomstring på det seneste, men de bør stadig få det utrolig svært i Gelsenkirchen. Kun Bayern München har formået at vinde på udebane imod Schalke 04, og de er, med al respekt, en klasse eller to over Hamburg.

Det er også et stort tab for Hamburg, at de ikke kan regne med Müller og Ekdal. Førstnævnte har ganske vist været ude siden starten af sæsonen, men han er stadig savnet.

Schalke er derudover i rigtig god form for tiden, og de har brug for en sejr for at holde fast i toppen af ligaen. Derudover møder de i næste uge ærkerivalerne fra Borussia Dortmund, hvilket de skal bruge en god optakt til.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Schalke 04 vinder til odds 1,57 hos bwin.

 

Følg spilforslaget hos bwin

 

bwin logo