LaudrupI anledning af at sæsonstarten står for døren, så har vi besluttet os til at præsentere de vigtigste klubber i årets Premier League set med danske briller. Hvad er mere nærliggende end at lægge ud med “danskerklubben” Swansea, der har Michael Laudrup som træner?

Swansea City har hjemme i Wales og blev i 2011 den første walisiske klub i Premier League siden den blev dannet i 1992. Swansea City har eksisteret siden 1912, men det var først i 1969, at den skiftede navn fra Swansea Town til Swansea City.

 

 

Swansea City til at slutte i top 6
Få den til odds 21 på bet365
knap_odds_her

 

Klubben er en klub med stolte traditioner, men det varede over 100 år, før klubben vandt sit første trofæ i England. Det skete i februar i år, hvor man slog Bradford 5-0 i Liga Cuppen. Det gav samtidig manager Michael Laudrup gudestatus i klubben.

Hjemmebanen hedder Liberty Stadium og er et af de mindre stadions i England. Der er plads til 20.750 tilskuere og det kommer der let til hjemmekampene. Swansea er meget populære i Wales og det med god grund. Klubben har aldrig været så succesfuld som netop nu. Der vil måske nok gå lang tid, før klubben igen kan løfte et trofæ, men de er i den grad med til at spille om europæiske pladser hvert år.

Swansea er på ingen måde en klub, der kan spille med om det engelske mesterskab. Der er 6 klubber, der skiller sig væsentligt ud fra resten af ligaen. Hvis man tror på, at Swansea kan overhale en af de 6 store og ende i top 6, så kan man få helt op til odds 21 hos Bet365. Det er dog nok noget mere sandsynligt at spille på en top 10 placering, hvor man på Betfair netop nu kan få omkring odds 2.50 før kommission. Sidste sæson endte med en 9.plads, så top 10 er bestemt inden for rækkevidde.

Hvis man i stedet er totalt sortseer, så kan man få odds 8.50 på en nedrykning hos Ladbrokes. En total sidsteplads kan udløse odds 26 ligeledes hos Ladbrokes.

En ting er sikkert. Hvis man satser på et spil, der involverer Swansea, så er man sikret masser af information løbende. Den danske presse dækker holdet ganske tæt, så længe Michael Laudrup er manager – Og når man tænker på, at han lige har vundet Liga Cuppen med The Swans, så er der ingen risiko for en fyring lige foreløbig.

God fornøjelse med at følge de hvide fra Swansea i den kommende sæson!