Sådan får du odds 13 på Liverpool-sejr eller odds 8 på Man City-sejr

Logo Champions League

 

Liverpool og Manchester City er begge kæmpe favoritter, når de tirsdag og onsdag spiller Champions League imod henholdsvis FC Porto og FC Basel. Alt tyder på, at de to engelske storhold snupper sikre sejre, og det kan blive en rigtig god forretning for de danske oddsere. Bookmakeren betfair har nemlig besluttet at booste oddsene på englænderne for alle nye kunder. Dermed kan man få odds 13,00 på, at Liverpool vinder og odds 8,00 på en Manchester City-sejr.

 

Få odds 13 på Liverpool-sejr   Få odds 8 på Man City-sejr

 

Sådan gør du

betfairs kampagne er heldigvis yderst simpel. Faktisk er alt man skal gøre blot at trykke på det tilbud, man ønsker at benytte sig af her på siden. Herefter bliver man taget direkte til betfairs tilmeldingsside, hvor man opretter en konto. Dette tager ikke mere end et øjeblik, og betfair sørger for at guide en hele vejen gennem processen. Har man brug for hjælp, kan man ydermere altid kontakte betfairs kundeservice, hvor man kan få en hånd eller et godt råd.

Ønsker man at modtage odds 8,00 på, at Manchester City vinder, skal man benytte sig af promokoden ZFBJYN, imens koden til odds 13 på Liverpool er ZFBJYO. Man vælger som bekendt selv, hvilket af de to tilbud, man ønsker at modtage.

Udover adgang til de forhøjede odds får man hos betfair også adgang til en bookmaker i topklasse. betfair har et enormt spiludbud og tårnhøje odds. Her kan man bogstavelig talt spille på alt mellem himmel og jord, hvilket gør det til en fornøjelse at være kunde.

Bliv klogere på betfair med denne bookmakeranmeldelse.

 

Derfor vinder Liverpool og Manchester City

Liverpool

De røde fra Merseyside møder en overkommelig modstander i portugisiske FC Porto. Liverpool har ikke tabt i deres seneste ti Champions League-kampe, og de er i forrygende form for tiden. I weekenden slog de Southampton med 2-0 på udebane, og de ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Premier League. Dermed er Liverpool blandt de absolutte medaljekandidater i den hjemlige liga, hvor de hiver den ene sejr i land efter den anden.

Helt det samme kan man ikke sige om FC Porto, der har været svingende siden nytår. Nytårstale odds 2018. For eksempel røg de ud af pokalturneringen til ærkerivalerne fra Sporting CP, imens de også spillede 0-0 på udebane imod håbløse Moreirense i slutningen af januar.

Derudover lider Porto under, at flere vigtige spillere sidder ude. Felipe er i karantæne, imens Ivan Marcano, topscorer Vincent Aboubakar, Danilo Pereira og André André alle er yderst tvivlsomme til det store brag.

De to hold mødtes senest i 2007, hvor Liverpool gik hele vejen til finalen. Dengang rundbarberede Liverpool portugiserne  på Anfield Road, hvor de vandt 4-1 efter mål af Fernando Torres, Steven Gerrard og Peter Crouch.

 

Manchester City

The Citizens havde held i sprøjten, da de trak FC Basel. Schweizerne er bestemt ingen dårlig modstander, hvilket de har bevist utallige gange efterhånden, men de er det dårligste hold i ottendedelsfinalerne. Manchester City er dermed kæmpe favoritter, og alt andet end en sejr på Skt. Jakob-Park vil være en regulær fadæse. Manchester City er bedre i alle spillets aspekter, og der er ikke en eneste Basel-spiller, der kunne komme tæt på Manchester Citys startopstilling.

Manchester City har formentlig været Europas stærkeste hold i denne sæson. Josep Guardiolas tropper har været i blændende form, og de ører i øjeblikket Premier League med hele 16 point ned til Manchester United på andenpladsen. Dermed er mesterskabet så godt som sikret, og City kan fokusere fuldt ud på Champions League. Manchester-klubben har endnu ikke vundet pokalen med de store øre, og det er noget, der hjemsøger klubben.

I år har de dog en oplagt mulighed. Truppen er stærkere end nogensinde før, og det er tydeligt, at alle spillerne arbejder imod samme mål. Truppen har ikke længere nogle forstyrrende elementer, og spillerne forstår endelig Guardiolas spillestil. De kender allesammen deres roller og opgaver, hvilket har en enorm indflydelse på både spillet og resultaterne.

Heldigvis for City er Basel i svingende form i denne sæson. Klubben har i de seneste sæsoner solgt den ene stjerne efter den anden, og det har tæret på truppens kvalitet. Basel er i øjeblikket i gang med at genopbygge, og de ligger derfor også hele fem point efter Young Boys i den hjemlige schweiziske Superliga. For nylig tabte Basel med 1-0 på hjemmebane til upåagtede Lugano, og de har flere gange vist svaghedstegn i indeværende sæson.

 

Regler og vilkår

Kun spillere, der ikke allerede har en konto hos betfair, kan benytte sig af tilbuddet. Man kan maksimalt spille 50 kroner på det forhøjede odds. Vinder Liverpool, vinder man dermed 650 kroner, imens man i tilfælde af Manchester City sejr vinder 400  kroner. Spiller man mere end 50 kroner på kampen, bliver resten af indskuddet matchet til betfairs normale odds. Resten af spillet bliver til betfairs normale odds. De 50 kroner man spiller på kampen, får man tilbage som kontanter. Resten af gevinsten udbetales som bonus. Den skal gennemspilles én gang til odds 1,50 eller højere i løbet af 90 dage. Dette bør dog være muligt, da betfair er berømt for at have de nemmeste gennemspilningskrav på det danske marked.

 

Få odds 13 på Liverpool-sejr   Få odds 8 på Man City-sejr

 

betfair logo