Selv med en sejr i morgendagens pokalfinale mod ærkerivalerne fra Real Madrid ser fremtiden sort ud for Barcelona-træner Tata Martino. De forsvarende spanske mestre har skuffet fælt på det seneste, og ifølge spilleselskabet Betsafe er trænerjobbet i storklubben ledigt allerede til sommer.

Champions League-trofæet er væk, mesterskabet er næsten væk, og i morgen kan fiaskoen blive total for Barcelona, der i Copa Del Rey-finalen står over for Real Madrid. Pokalturneringen er med stor sandsynlighed Tata Martinos sidste halmstrå, hvis det skal lykkes at føre Barcelona til en betydningsfuld titel i denne sæson.

Efter en periode med svingende resultater tabte de forsvarende mestre i weekenden sensationelt til bundholdet Granada, hvilket har givet ny næring til spekulationerne om træner Tata Martinos fremtid i klubben. Spilleselskabet Betsafe forventer ikke, at Martino får flere sæsoner i Barcelona og betaler blot pengene 1,55 gange igen, hvis argentineren bliver præsenteret for en fyreseddel til sommer.

“For en storklub som Barcelona tæller kun titler, og med den aktuelle formkrise tyder alt på, at den sejrsvante klub slet ikke får nogen i år. Holdet og specielt Messi er blot en skygge af sig selv, hvilket i sidste ende falder tilbage på træneren, der efter sigende ikke er særlig populær hos spillerne.

Der går rygter om, at Messi og Tata Martino har et decideret anstrengt forhold til hinanden, men i resten af truppen er der heller ikke den store tillid til Martinos dispositioner. Et nederlag til Real Madrid i Copa Del Rey-finalen vil være katastrofalt for den pressede træner, men under alle omstændigheder har vi svært ved at se Tata Martino i spidsen for Barcelona, når denne sæson er færdigspillet,” siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

 

Gå til Betsafe for at spille på Tata Martinos fremtid her – >

 

Er Tata Martino stadig træner i Barcelona efter 18. august 2014?

Ja               2,35

Nej             1,55