Danmark missede desværre chancen for playoff kampe om en plads ved VM i Brasilien til næste sommer, men vi kan trods alt stadig håbe på, at vores broderland mod øst spiller sig med til slutrunden.

Sverige var nemlig med i hatten, da der i dag blev trukket lod til playoff kampene i FIFAs hovedkvarter i Zürich, og her ville skæbnen at Zlatan Ibrahimovic og co. skal op imod Portugals drenge anført af landets altoverskyggende profil Cristiano Ronaldo.

Der er med andre ord lagt op til hårdt arbejde for de blågule, hvis de skal spille sig med til næste sommers slutrunde, da Portugal pt. indtager 14. pladsen på FIFAs rangliste over de bedste fodboldnationer i verden. Det er den bedst placerede nation af de 8 resterende lande, som skal mødes d. 15. og d. 19 november om de sidste 4 VM-pladser.

De øvrige 6 nationer er henholdsvis Grækenland, Rumænien, Island, Kroatien, Ukraine og Frankrig, så der er lagt op til nogle gigantiske fodboldbrag, når playoff kampene ruller over TV-skærmene i næste måned.

 

Spil på VM Playoff kampene hos Tipico

Du kan allerede nu spille på kampene hos bookmakeren Tipico, som har stillet følgende odds op for den første af de to kampe. Her kan du se at Island tager imod et formsvagt kroatisk hold, som kun fik ét point i sine 4 sidste VM-kvalifikationskampe, som kulminerede med at landstræner Igor Stimac trak sig fra sin stilling som landstræner efter Kroatien tabte 0-2 til Skotland i sidste uge.

Frankrig havde på papiret lodtrækningsheld, da de som et useedet hold kunne se frem til at møde et af de stærkere hold. Det blev Ukraine, som med en 20. plads på FIFAs rangliste, var det svageste af de seedede hold i lodtrækningen.

Grækenland møder Rumænien og her er der lagt op til et meget jævnbyrdigt opgør over to kampe, hvor grækerne dog måske stikker af med favoritrollen, fordi de får muligheden for at åbne ballet på hjemmebanen, og kan med en sejr tage til Bukarest med et fornuftigt udgangspunkt i bagagen.

Her er Tipico.dks odds på de første 4 playoff kampe:

portugal_sverige

Playoff kampene spilles d. 15 og 19 november

 

 

Bookmaker is inactive