Vild Med Dans odds – Rolf Sørensen er under pres i aftenens show

Efter sidste uges åbningsshow bliver det nu alvor i Vild Med Dans. I aften skal årets første deltager så stemmes ud, og der er lagt op til et spændende show. Danske Spil har sat odds på, hvem der stemmes ud af aftenens Vild Med Dans. Bookmakeren har Lars Christiansen som favorit til odds 3,50, men også Rolf Sørensen og Rosa Kildahl er i farezonen, hvilket odds 3,75 på dem begge signalerer. Hos Bookmakeren vurderer dog, at Rolf Sørensen har marginalt større chance for at ende i omdans end Rosa Kildahl.

 

Odds på Vild Med Dans nu

 

Rosa, Rolf og Lars får det svært

Sidste fredags show bekræftede, hvad mange længe har vidst: At Rosa Kildahl, Rolf Sørensen og Lars Christiansen får det svært. De havde alle store problemer, og det var tydeligt, at de allerede nu er et stykke efter deres konkurrenter.

Det er dog værd at bemærke, at de alle er blandt de mest populære deltagere i årets show. Rosa Kildahl stjal danskernes hjerter, da hun var med i Den Store Bagedyst, imens Rolf Sørensen og Lars Christiansen begge huskes for deres gloværdige sportskarrierer. Dette gælder især Rolf Sørensen, der den dag i dag stadig står som en af de største danske sportsstjerner nogensinde. Derfor har de alle gode muligheder for at få masser af seerstemmer.

Deres popularitet er dog næppe nok til at redde dem, vurderer Danske Spil altså.

– Efter den første dans i fredags, tror vi, at ellers populære Rosa fra Den Store Bagedyst får det svært. Vi giver folk, der spiller på hende til at ryge ud nu på fredag 3,5 gange pengene igen. Sammen med Rolf Sørensen og Lars Christiansen må vi desværre sige, at vi tror, de tre par er favoritterne til at ryge ud nu allerede på fredag, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig i Danske Spil.

 

Oddsboks fra Danske Spil på, hvem der stemmes ud af Vild Med Dans den 14. septemberLæs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Molly og Mads er favoritter

I den anden ende af skalaen finder man storfavoritten Molly Egelind. Hun var fantastisk i det første show, hvor især hendes jive imponerede. For den blev hun da også belønnet med klart flest point, og Danske Spil forventer, at hun går hele vejen.

– Molly Egelind og Mads Vads jive var meget imponerende og fik også klart flest point. Vi havde i forvejen et rigtig godt øje til Molly og Mads og med den start, er de nu vores klare favorit til at vinde hele Vild Med Dans. Det peger vores odds 3,00 også på, siger Peter Emmike Rasmussen.

Er man mere forsigtig, får man odds 1,25 på, at Molly Egelind og Mads Vad slutter i top tre i Vild Med Dans.

De største trusler til favoritten er Simon Stenspil, Emmelie de Forest, Adam Duvå Hall og så Esben Dalgaard. Man får odds 6,50 på, at Simon Stenspil og partneren Asta Bjórk Ivarsdottir vinder, imens Esben Dalsgaard og partneren Mille Funk afslutter kvartetten til odds 7,50. Emmelie de Forest og Adam Duvå Hall udbydes begge til odds 7,00.

 

Sådan oddser man på Vild Med Dans

Det er meget simpelt at oddse på Vild Med Dans. Alt det kræver er faktisk en konto hos Danske Spil på danskespil.dk, og så er man ellers klar.

Sådan opretter du konto hos Danske Spil:

  1. Gå til Danskespil.dk
  2. Klik “Opret konto”
  3. Indsæt penge

Det tager ikke mere end et øjeblik at oprette en konto hos Danske Spil. Bookmakeren har nemlig gjort processen yderst simpel, så der er ingen besværligheder. Skulle man alligevel løbe ind i et problem, kan man altid få fat i kundeservice for at få hjælp.

Som ny spiller hos Danske Spil kan man faktisk få op til 500 kroner i bonus. Denne får man, hvis man indsætter mindst 500 kroner. På den måde får man hele 1.000 kroner at oddse for, hvilket bør være mere end rigeligt til at vare en hel sæson af Vild Med Dans og mere til.

Har man ikke brug for så mange penge at spille for, kan man selvfølgelig også sagtens indsætte færre penge. Dette bestemmer man helt selv. Danske Spil accepterer indskud ned til 100 kroner, så alle, uanset budget og spillelyst, kan være med.

 

Find Vild Med Dans odds

Når man har sin konto hos Danske Spil klar, er det næste skridt selvfølgelig at sætte sine Vild Med Dans odds.

Dem finder man ved at gå til “Oddset”, og så vælge “flere sportsgrene”. Her vælger man så den, der hedder “Underholdning”, hvorefter “Danmark” skal vælges. Det sidste trin er så selvfølgelig at trykke på “Vild Med Dans”, og så kan man ellers se alle Danske Spils mange odds på Vild Med Dans.

 

Spilforslag til Vild Med Dans

Hvis de foregående mange sæsoner har lært os en ting, er det, at det godt kan betale sig at spille en smule forsigtigt i starten. I de første shows mangler man stadig en grundlæggende idé om, hvad de enkelte dansere kan og ikke kan. Derfor er det ikke tid til at tage de store chancer endnu. Det kan man passende gøre senere, når et bedre billede af deres evner er blevet dannet.

Det er svært at spå om, hvem, der ryger ud, da meget lidt skiller Rolf Sørensen, Lars Christiansen og Rosa Kildahl ad. Lars Christiansen virkede dog som den dårligste i sidste weekends show. Derudover danser han som den første i aften, hvilket aldrig er en fordel. Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at han kommer i omdans til odds 1,85 hos Danske Spil. 

 

Odds på Lars Christiansen i omdans

 

Odds banner til Vild med dans