Randers tager imod Esbjerg i den sene kamp fredag d. 28. april på BioNutria Park Randers, og her har gæsterne intet at spille for, andet end muligheden for at forbedre selvtilliden til de kommende nedrykningskampe. Esbjerg er nemlig som det første og eneste hold sikre på en plads i nedrykningsfinalerne om få uger. Her venter enten AaB, Silkeborg, Viborg eller AGF alt efter udfaldet af de kommende to spillerunder i Pulje 2.

Ser vi på Randers vs Esbjerg odds, er hjemmeholdet da også store favoritter til at vinde opgøret, hvilket vil sende dem på sikker kurs mod Europa Playoffs. Randers giver lige nu odds 1.65, mens der er odds 3.75 på uafgjort og 5.25 på Esbjerg.

Læs mere om Randers mod Esbjerg i optakten forneden, eller spring direkte til bet365 for det komplette overblik over odds på Randers vs Esbjerg.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Randers vs Esbjerg

Randers’ dårlige stime i en lang periode i Superligaen kostede klubben en plads i Top 6 på sidste spilledag af grundspillet, men nu er randrusianerne vågnet op til dåd i puljespillet, og har kursen sat direkte mod Europa Playoffs. De to seneste hjemmekampe er nemlig begge sluttet med sejre, da Horsens blev besejret med 2-0 og senest OB med hele 4-0. Dermed sidder Randers nu solidt på toppen af pulje 1 med 40 point, syv flere end Horsens på tredjepladsen.

Randers kan dermed ikke længere rykke ud af Superligaen i år, men kan i stedet bygge videre på den gode stime og gøre klar til de vigtige kampe om en plads i Europa til næste sæson.

Esbjerg havde tabt 7 kampe i streg inden det i sidste runde blev til en 1-3 sejr ude mod Horsens, men den seneste sejr giver ikke andet end fornyet selvtillid, da Esbjerg som nævnt i indledningen allerede er sikre på at skulle spille om at undgå nedrykning.

 

Spilforslag til kampen

Det gælder nu for Esbjerg om at finde sammen som hold og gøre klar til de kommende nedrykningskampe, hvor målet nu er, ikke at blive nr. 14. Det er derfor ikke jordens undergang, hvis det bliver til et nederlag i Randers.

Randers har ovenpå den lange stime af nederlag brug for at tanke yderligere selvtillid, og her er en sejr over Esbjerg et absolut must. Bookmakerne peger på Randers-sejr og det samme gør vi. Det kan også sagtens blive med et par mål til forskel, så vi spiller Randers -1 til odds 2.50 hos bet365.

Et godt bud på resultatet kunne være 2-0 til Randers, som generelt ikke giver ved dørene hjemme på BioNutria Park, og som første målscorer går vi med Marvin Pourie som har vist god målform på det seneste. Han kan spilles til odds 5.50, hvilket er et vanvittigt godt odds på den formstærke angriber.

Odds.dk spilforslag:

  • Randers -1: 2.50
  • Ciffertips 2-0: 7.50
  • Pourie scorer først: 5.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>