Både Randers og Aalborg har ambitioner om at komme med i mesterskabsslutspillet, men har haft svært ved at finde rytmen. Randrusianerne ligger sidst i Superligaen, og aalborgenserne er placeret på en niendeplads. Hestene fra Kronjylland har stadig deres første sejr på hjemmebane til gode, og de bolchestribede nordjyder har endnu ikke vundet på udebane. Derfor bliver der spænding og smæk for skillingen, når de to mandskaber mødes i mandagskampen.

Randers FC tabte 3-2 på udebane til FC Nordsjælland forrige lørdag på trods af en 1-2-føring. De fik endda udvist både Bashkim Kadrii og Mads Agesen i processen. Det betyder, at de nu har tabt tre Superliga-kampe i streg.

AaB vandt 1-0 på hjemmebane over FC Helsingør forrige søndag. Pavol Šafranko brændte dog et straffespark i første halvleg, og de var generelt pressede i store dele af anden halvleg. Morten Wieghorsts tropper har kun tabt en kamp siden slutningen af juli måned.

Bookmakerne tror mest på, at kronjyderne får vendt den synkende skude. Randers er smalle favoritter hos Betsafe, hvor man får odds 2,40 på en hjemmesejr. En udesejr giver odds 2,95. Et uafgjort resultat belønnes med odds 3,25.

Betsafe giver i øvrigt alle nye kunder et 250 kroner live freebet på mobilen, hvis man placerer et ti kroners fodbold bet på kampen. Læs mere om det vanvittige tilbud her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: Randers FC – AaB

Randers FC

Randers har sagt farvel til islandske Ólafur Kristjánsson og i stedet ansat hollandske Ricardo Moniz. Mod FC Nordsjælland var det da også et hold med fornyet energi som var yderst uheldige med ikke at få point med hjem fra Farum. Kronjyderne har haft problemer med at score mål i denne sæson, men mod FCN var Saba Lobzhanidze og Vladimir Rodić i målhumør. De røde kort til Bashkim Kadrii og Mads Agesen viste sig dog at være dyre, da debutanten Nikolai Baden Frederiksen scorede det afgørende mål kort før tid.

Den nye cheftræner må derfor se bort fra anfører Mads Agesen samt FC København-lejesvenden Bashkim Kadrii. Derudover er Brandur Hendriksson og Frederik Due ude med skader. Både Kevin Conboy og Joni Kauko er blevet klar igen. Jonas Bager er også tilbage efter endt karantæne. Han starter sandsynligvis sammen med Kasper Enghardt i midterforsvaret.

Randers FC har endnu ikke vundet på hjemmebane i denne sæson så forvent et toptændt hjemmebanehold fra første fløjt. I Farum stillede de op i en 4-3-3-formation, og det virkede rigtig godt. Derfor forsætter de nok med Marvin Pourié, Nikola Đurđić og Saba Lobzhanidze på toppen.

Ricardo Moniz har udtalt til klubbens hjemmeside, at han ser frem til kampen og håber på at give hjemmeholdets fans tre tiltrængte point. Du kan se hele interviewet med hollænderen lige her.

 

AaB

Aalborgenserne har kun tabt tre kampe i denne sæson, men omvendt har de også kun vundet tre kampe. Det betyder, at de har spillet uafgjort hele seks gange. Derfor har AaB haft svært ved at komme i top seks, hvilket ellers er klubbens målsætning. På udebane har man sat negativ klubrekord, da det ikke er blevet til en sejr i de sidste 12 forsøg. Hvis det ikke bliver til tre point i Randers begynder det igen at lugte lidt af krise i det nordjyske på trods af to sejre i de sidste tre kampe.

Det sikre valg på venstrebacken, Jakob Ahlmann, er ude med karantæne, mens den normale anfører Rasmus Würtz mangler kampform og derfor ikke er udtaget til truppen. Den unge angriber Marco Ramkilde og reservemålmand Michael Lansing er stadig skadede, så de er heller ikke til rådighed for Morten Wieghorst. Jakob Blåbjerg bliver nok rykket ud på venstre back, mens Kasper Pedersen skal spille sammen med Jores Okore i midterforsvaret.

Siden skiftet fra 4-4-1-1 til 4-4-2 er nordjyderne begyndt at score flere mål, og de ser mere solide ud defensivt. Udover de tre kampe mod SønderjyskE, FCM og FCN hvor man lukkede 11 mål ind, har aalborgenserne kun lukket fire mål ind i de resterende ni kampe. Morten Wieghorst håber på, at sæsonens første udesejr kommer i Randers.

– Skal sejren komme i morgen i Randers, hvilket naturligvis er vores hensigt, så kræver det som altid en stærk og effektiv indsats. Vi møder et hold, der for nylig har skiftet cheftræner, og det kunne man se komme til udtryk i deres kamp i sidste uge mod FC Nordsjælland, udtaler cheftræneren til klubbens hjemmeside.

 

Spil 10 kr. og få 250 kr. livebet

Hvis man vil tilføje lidt ekstra spænding til mandagskampen, kan alle nye kunder hos Betsafe placere et 10 kroners prematch-bet på et hvilket som helst fodboldmarked og blive belønnet med et 250 kroners live freebet. Dette freebet skal placeres på et hvilket som helst live-fodboldmarked via mobilen. Husk at markere freebet-boksen på spillekuponen.

Prematch-bettet skal være mindst odds 1,50 eller højere, og hvis man vinder på sit live freebet skal nettogevinsten omsættes mindst én gang til odds 1,50 indenfor 60 dage, før den kan udbetales. Læs mere om det vanvittige tilbud her.

 

Bookmaker is inactive

 

Spilforslag

Randers FC har spillet uafgjort i fire kampe, mens AaB har spillet uafgjort i seks kampe. Derfor lugter det også langt væk af kryds i mandagskampen. Begge hold har haft problemer med at score mål i denne sæson, og det kunne godt ligne en 0-0-kamp. Randers har lavet ni mål, og AaB har scoret 12 gange. Derfor er der rigtig god værdi i at spille på et uafgjort resultat, hvilket giver odds 3,25 hos Betsafe. 

 

Bookmaker is inactive