Tottenham, på andenpladsen, er 10 point efter Chelsea og har hårdt brug for tre point mod Everton, hvis der skal lægges en anelse pres på rivalerne fra Stamford Bridge.

Der er kickoff på White Hart Lane, søndag d. 5. marts kl. 14.30, og du kan se kampen direkte hos TV3 Sport 2.

Tottenham vs Everton odds finder du bl.a. hos bet365, som har odds 1.67 på Spurs og 5.25 på The Toffees fra Merseyside. Uafgjort takseres til et flot odds 4.20 netop nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Tottenham vs Everton

Tottenham røg ud af Europa League, da det skuffende blev til 2-2 på Wembley mod Gent, men fik oprejsning med en flot 4-0 sejr over Stoke City hjemme på White Hart Lane. Sidste sæsons Premier League topscorer, Harry Kane, scorede hattrick efter 37 minutter i første halvleg (sæsonens tredje hattrick), og trods skader og længere fravær fra banen tidligere på sæsonen, er Harry Kane nu tilbage på en delt førsteplads på topscorerlisten i Premier League.

17 mål har Kane lavet for Spurs i Premier League i denne sæson, og har i snit scoret 1.1 mål pr. kamp på White Hart Lane. Englands bedste angriber har ydermere scoret 10 mål i de seneste otte hjemmekampe for Spurs, og er et godt bud på kampens første målscorer mod Everton. Kane kan spilles til odds 4.00 hos bet365.

På White Hart Lane er Tottenham stadig ubesejret i denne sæson, og har vundet deres otte seneste. Den stærke form på hjemmebanen er med til at holde Tottenham inde i kampen om mesterskabet, men med 10 point op til Chelsea og kun 12 spillerunder tilbage, er der ikke plads til mange fejltrin fra Eriksen og Co.

Everton kommer til London ovenpå en ganske udmærket stime af resultater, hvor det bl.a. blev til en 2-0 sejr over Sunderland i sidste weekend. Det var den niende kamp uden nederlag for The Toffeees, som ydermere har vundet de seks. Everton er nu nr. 7 i tabellen, fem point efter lokalrivalerne fra Liverpool på femtepladsen.

Det er dog primært hjemme på Goodison, at Everton har hentet de fleste point, og kampene på udebane har ikke kastet nær så mange point af sig. Godt nok har Everton ikke tabt deres fem seneste udekampe i Premier League, men disse har været spillet mod hold som Leicester, Crystal Palace, Hull, Stoke og Middlesbrough, og Everton har faktisk kun vundet to af disse kampe.

 

Spilforslag til kampen

Sidste gang Everton var på udebane mod et af de stærkeste Premier League-hold, var da Everton gæstede Chelsea og fik klø med 5-0. Så galt går det nok ikke for Everton denne gang, men vi forventer alligevel en sejr til hjemmeholdet.

Tottenham har scoret mindst to mål i syv af deres seneste otte hjemmekampe, og Harry Kane har været et monster i modstandernes straffefelt i de seneste måneder. Vi tror det ender med en klassisk to måls sejr til Tottenham i størrelsesordenen 3-1.

Her er vores spilforslag til kampen:

  • Tottenham vinder 3-1: 13.00
  • Kane scorer først: 4.00
  • Tottenham -1: 2.60

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330