Indlæser...

Den sene TV-kamp fredag aften spilles i England, nærmere betegnet i Liverpool, hvor Goodison Park danner rammen om opgøret mellem Everton og Crystal Palace. Kampen vises på TV3 Sport 2, hvor du kan følge med fra kl. 21.00.

Everton vs Crystal Palace er kampen mellem nr. 5 og nr. 7 i Premier League netop nu, og det borger for en interessant kamp, hvor hjemmeholdet kan spille sig op på andenpladsen med en sejr, og dermed lægge pres på de øvrige tophold i Premier League før weekendens kampe.

Ser vi på odds på Everton vs Crystal Palace hos bookien bet365, er der odds 1.70 på Everton, mens der er odds 4.75 på Crystal Palace. Uafgjort giver pengene 3.50 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Læs optakt til kampen mellem Everton og Crystal Palace forneden, hvor du også finder udvalgte odds på kampen fra bet365.dk.

Indlæser...

 

Optakt: Everton vs Crystal Palace

everton-crystal-palace-logo

Everton fik en flyvende start på Premier League-sæsonen, hvor The Toffees startede med én uafgjort og derefter fire sejre på stribe. I sidste weekend kom Everton dog ned på jorden igen, efter et 1-0 nederlag ude til Bournemouth, men det piller ikke ved helhedsbilledet af et stærkt Everton-mandskab netop nu.

Romelu Lukaku er den største profil på dette Everton-hold, og han er tilbage efter en småskade som holdt ham ude af Evertons Liga Cup-nederlag på 0-2 hjemme mod Norwich i sidste uge. Han var dog med igen fra start i weekendens nederlag til Bournemouth.

Med to nederlag i træk for Everton er spørgsmålet nu, om gassen er ved at gå af ballonen hos The Toffees efter den gode start. I så fald kan der måske være værdi i et spil på Crystal Palace, som trods alt giver pengene 4.75 gange igen lige nu hos bet365.

Crystal Palace har nemlig også vist storform på det seneste, hvor den eneste malurt i bægeret var et 2-0 nederlag ude mod Southampton i Liga Cup’en.

I Premier League er Crystal Palace ubesejret i de fire seneste kampe, hvor af de tre sidste alle er vundet. Her slog The Eagles første Middlesbrough 1-2, dernæst Stoke 4-1 hjemme og senest besøgte Palace Sunderland, hvor det også blev til en 2-3 sejr.

Crystal Palace er altså inde i en rigtig god stime, og kan måske overraske på Goodison Park fredag aften. Der er i hvert fald lagt op til et brag af en kamp, hvor begge hold med en sejr kan bygge videre på en fornem sæsonstart.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330