portugal-danmark

Danmark spiller skæbnekamp i Portugal torsdag aften, hvor de danske drenge skal forsøge at kvalificere sig til EM slutrunden i Frankrig næste sommer.

En dansk sejr er påkrævet for at sikre det bedste udgangspunkt inden sidste spillerunde søndag. Kampen i Portugal er dog Danmarks sidste gruppekamp, så selv med en sejr er skæbnen ude af danskernes hænder efter torsdag aften. Derfor kræver det også et optimalt resultat i Portugal.

Efter to uafgjorte kampe imod mindre modstandere som Albanien og Armenien, ligger det ikke direkte i kortene, at Danmark vinder i Portugal, men Tipico’s brand ambassadør Peter Schmeichel er optimist frem mod opgøret i Portugal og ser tilbage på et par tidligere opgør.

– Det danske hold præsterer som regel bedst under pres. Hvem husker ikke den altafgørende kamp imod netop Portugal for fire år siden, der sendte os direkte til EM efter en 2-1 sejr i Parken? Jeg husker også en tidligere kamp i Portugal, hvor vi vandt 3-2 med et mål i overtiden. Det resultat blev jo fremhævet som noget af en overraskelse.

 

Schmeichel har respekt for Portugal, men tror på Danmarks chancer

– Portugal’s hold er fyldt med kvalitet på de fleste pladser, men de var alligevel heldige med at hente tre point i den første gruppekamp i Parken. Jeg tror det bliver tæt, men også at vi trods alt tager de tre point og kommer med til EM.

Spurgt ind til hvem der skal afgøre kampen for Danmark, er Schmeichel ikke i tvivl.

– Selvom det ikke er blevet til fuld spilletid i denne sæson, så skal Christian Eriksen og Nicklas Bendtner træde i karakter i denne kamp. Et enkelt mål kan afgøre kampen, og jeg tror, at Bendtner formår at score i hvert fald et enkelt mål, siger Peter Schmeichel.

Nicklas Bendtner har gode erfaringer med Portugal. Udover at score et mål i både 2-1 sejren i Parken og 3-2 sejren i Portugal, som Scmeichel fremhæver, så har Bendtner scoret i hele 5 ud af 6 kampe imod Portugal. 21% af alle Bendtners landskampsmål er igennem karrieren havnet i det portugisiske målnet, så det må være en Bendtner med selvtillid, der dukker op i Portugal.

 

Tipico giver 100 kr. på Danmark til alle

DBU og landsholdet partner, Tipico, tror på de danske drenge.

I den anledning giver Tipico alle kunder (nye som gamle) et 100 kr. risikofrit væddemål, som de kan benytte på kampen. Vinder man ikke sit væddemål, får man altså sin indsats tilbage.

Få 100 kr. risikofrit væddemål her >>

 

niklas_bendner_vs_portugal_tipico

Tipico giver odds 10 på at Bendtner scorer og Danmark vinder.