Pokalturneringen: Odds på FCN vs FCK her

pokalenTorsdag d. 10 april 2014 mødes FC Nordsjælland og FC København i returopgøret i semifinalen i landspokalturneringen. Turneringen med de stolte traditioner, som igennem årtier har sendt små hold ud i Europa. Vi er nået til semifinalerne, og det er blevet tid til returopgøret. I den første kamp vandt FC København 1-0 på hjemmebane, et resultat de nu skal forsøge at forsvare i Farum.

FCK har haft en håbløs sæson, og hvis man skal redde lidt af æren, så bliver man nødt til at vinde pokalen på hjemmebane i Parken. Men for at kunne sikre sig en plads i finalen, bliver man altså nødt til som minimum at få uafgjort mod FCN.

Skulle kampen ende uafgjort, kan man lige nu hente odds 3.40 på bet365. Generelt er der tale om en lige kamp, givet fordi at FCK har spillet så ringe i foråret. De er dog udråbt som små favoritter, og du kan lige nu hente odds 2.38 hos bet365. Skulle FCN vinde kampen, så kan du hente odds 2.90.

Du kan som sagt oddse på kampen hos bet365, som på nuværende tidspunkt har de højeste odds på kampen. Hos bet365 kan du i øvrigt spille på mange andre ting, lige som du naturligvis kan livebette på kampen når den går i gang.

 

Odds på kampen hos bet365 her – >