super_pokalfinale_odds

Hypen omkring årets pokalfinale mellem AGF og FCK overstiger langt hvad vi har set i pokalfinale-regi de seneste årtier, og samtlige billetter til kampen er for længst revet væk i forsalget. Således meldes der om udsolgt til pokalfinalen for første gang siden 1998. Også hos bookmakeren 888sport er der hype omkring kampen, og her er man klar med Super Odds på pokalfinalen.

Super Odds er et tilbud til nye 888-kunder, som kan spille op til 100 kr. på kampen til særdeles gunstige odds, og denne gang er der vanvittige odds at hente på begge mandskaber. Uanset om du støtter AGF eller FCK, bør du oprette en konto nu og spille på kampen hos 888, hvor der er odds 20.00 på AGF og odds 7.00 på FCK.

Oddsene er til ordinær spilletid, hvilket betyder, at evt. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence ikke tæller med i ovenstående odds. Til gengæld er der altså fuld smæk på skillingen, hvis dit hold vinder i ordinær spilletid. Samtidigt er det værd at nævne, at gevinsten ikke er underlagt spilkrav, og at du kan hæve din gevinst med det samme, hvis du ønsker.

Benyt linket herunder til at besøge 888sport.dk, hvor du finder yderligere information om tilbuddet.

Få Super Odds på AGF vs FCK >>

* Få odds 20.00 på AGF eller odds 7.00 på FCK

 

Sådan fungerer Super Odds hos 888

Super Odds-tilbuddet gælder altid kun for helt nye spillere hos 888, som endnu ikke har en aktiv konto. For at åbne en konto på den korrekte måde, kan du benytte linket herover, som går direkte til 888s kampagneside for dette tilbud.

Når du er oprettet og har indbetalt penge, kan du spille op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Sådan spiller du:

Find kampen hos 888sport, og placér et væddemål til det normale kampodds. Lige nu er odds 5.50 på AGF og 1.70 på FCK, og det er naturligvis de odds, som alle eksisterende 888-kunder kan spille på til pokalfinalen mellem AGF og FCK.

Placér blot dit væddemål på op til 100 kr. til det normale kampodds, og hvis dit hold vinder, får du gevinsten fra det normale odds med det samme.

Den overskydende gevinst udbetales indenfor 72 timer, og den udbetales kontant uden yderligere krav om gennemspil/omsætning. Gevinsten er altså skattefri, og kan bruges med det samme til at spille videre for eller hæve den til banken.

Læs mere om 888sport i vores bookmaker-anmeldelse

 

888-sport-580x330