PayOp er en stor betalingsleverandør, som opererer over hele verden og udbyder et stort antal betalingsmetoder til diverse foretag. PayOp tilbyder og udfører flere forskellige typer online betalinger – heriblandt kreditkort, e-wallet og kort med forudbetaling. I denne anmeldelse vil vi kigge nærmere på, hvilken påvirkning PayOp har online betting internationalt men naturligvis også i Danmark. Her vil vi blandt andet komme ind på, hvordan PayOp kan være med til at gøre din spiloplevelse ikke blot bedre men også mere sikker.

 

Hvad er PayOp?

Payop er som nævnt en betalingsleverandør. De driver forretning i mere end 170 lande og opererer med omkring 200 valutaer. Det er i øvrigt muligt at gøre brug af mere end 300 betalingsmetoder, når man benytter PayOp. Denne store tilstedeværelse på markedet gør det muligt for deres klienter at kunne tilbyde deres kunder alle de mest populære betalingsmetoder. Disse er naturligvis lettilgængelige og blot få kliks væk.

Det er med andre ord muligt for PayOps kunder at optimere deres forretning ved at kunne tilbyde unikke betalingsløsninger. Blandt de mest populære betalingsmetoder finder man naturligvis store brands som VISA, Mastercard, Skrill, Trustly og Paysafecard. Mange af disse er naturligvis kendinge fra online betting, hvor flere af bookmakerne benytter dem.

PayOp er et amerikansk firma, hvis hovedkvarter ligger i Singapore. Det blev grundlagt i 2016 med visionen om at strømline betalingsprocessen for virksomheder og disses kunder blandt andet ved at gøre internationale betalinger lettere. Netop det internationale aspekt er relevant for mange bookmakerne, som opererer på tværs af landegrænser. Man skal være opmærksom på, at PayOp ikke er en e-wallet, hvilket vil sige, at man ikke kan foretage betalinger via PayOp.

 

Sådan får man PayOp

Til trods for at PayOp som nævnt tilbyder mange fordele til deres kunder er det heldigvis ganske let at blive PayOp-bruger. Vi vil nu guide dig gennem processen, som du skal følge for at tilmelde dig eller dit firma.

  1. Gå til hjemmesiden payop.com
  2. Klik på knappen “Sign up,” som kan findes øverst i højre hjørne.
  3. Oplys mailadresse, telefonnummer og angiv et kodeord.
  4. Herefter vil du få tilsendt en aktiveringsmail med et aktiveringslink, som du skal klikke på.
  5. Man vil blive bedt om at verificere sin konto, hvilket typisk tager omkring en arbejdsdag.
  6. Herefter vil man være klar til at anvende PayOp.

 

Sådan fungerer PayOp

Som nævnt kan PayOp simplificere betalingsprocessen for firmaer og disses kunder. Når man skal benytter PayOp, skal man man bare sørge for at være tilsluttet API. Herefter vil betalingerne ske via de betalingsmetoder, som er tilgængelige for brugere af PayOp. Her er der som nævnt tale om over 300 forskellige, så udvalget er helt i top. For at gøre processen endnu enklere tilbyder PayOp tilpassede plugins, som man kan installere til sin browser.

Firmaet vil få foretaget indbetalinger fra deres kunder i deres lokale valuta. Vekslingen sker øjeblikkeligt for at gøre hele processen endnu lettere. Dette tiltag er med til at gøre det lettere for firma – store som små – at drive forretning i udlandet. Det er naturligvis en stor fordel for de mindre virksomheder, da det giver dem nogle muligheder, som de normalvis måske ikke ville have råd til.

En af de helt store fordele ved PayOp er, at man som bruger kun behøver oprette én konto for at få adgang til de føromtalte hundrevis af betalingsmetoder. Under normale omstændigheder ville et firma skulle kontakte hver enkelt operatør for at kunne indgå et samarbejde og derefter skulle gennem en længere implementeringsproces. Alt dette slipper man som nævnt for med PayOp.

Det skal nævnes, at PayOp har en afgift forbundet med hver transaktion. Man skal være opmærksom på, at størrelsen på denne varierer alt efter, hvilken  betalingsmetode der er tale om i forbindelse med transaktionen. Nogle afgifter er nemlig højere end andre. Disse afgifter vil normalvis bestå af to dele: et fast beløb og en mindre procentdel.

Når man benytter PayOp kan man vide sig sikker på, at ens data er beskyttet. Kortdata vil være krypterede, behandlet og opbevaret. Dermed er det muligt for forbrugerne at handle hos en virksomhed i det sikrest mulige miljø.

 

Det betyder PayOp for bookmakerne

PlayOp kan som nævnt gøre det lettere derfor også billigere for bookmakerne, at nå ud til et bredt internationalt marked. For store bookmakere, som opererer i hele Europa, hvis ikke hele verden, vil det naturligvis være yderst attraktivt. Det faktum at der er så mange forskellige mulige betingsmetoder med PayOp gør, at der er stor chance for, at man kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

PayOp giver giver firmaerne en stor fordel, da de som nævnt slipper for at skulle indgå aftaler med mange forskellige betalingstjenester for at nå ud til mange kunder. Med PayOp får de som nævnt adgang til mere end 300 betalingsmedtoder fra hele verden og kan derved nå ud til langt flere spillere.