Optakt: Odds på Tottenham vs Aston Villa

Indlæser..

 

Indlæser..

 

Odds-optakt: Tottenham vs Aston Villa

I mandagens sene Premier League opgør mellem Tottenham og Aston Villa er hjemmeholdet kæmpefavoritter. Tottenham har endnu ikke tabt på hjemmebane i Premier League i indeværende sæson, og samtidig har gæsterne fra Aston Villa kun formået at vinde én kamp i år. Det er derfor helt naturligt, at der er odds 9.00 at hente på Villa i dagens opgør.

Tottenham er før kampen nr. seks i Premier League, men kan med en sejr komme á point med West Ham på femtepladsen og samtidigt lægge tre points afstand ned til Liverpool og Southampton. Det er en yderst vigtig kamp for Tottenham, som kommer til kampen som ubesejrede i de seneste ni Premier League kampe, mens Aston Villa til gengæld ikke har vundet i ni kampe.

I de to klubbers seneste kampe vandt Tottenham forleden med imponerende 5-1 ude over Bournemouth, mens Villa tabte 2-1 ude mod Southampton.

Tottenham forsvarer Jan Vertonghen understreger vigtigheden af dagens kamp:

“Dette er en meget vigtig kamp for os. Det er to uger siden vi spillede hjemme, og det er rart at være tilbage og vi er alle opsatte på at vinde. Vi har tidligere haft gode sejre på udebane, men ikke fulgt op på det i den næste kamp, så vi vil gerne fortsætte vores stime”, siger Vertonghen til Tottenhams hjemmeside med henblik på den overbevisende 1-5 sejr i Bournemouth sidste weekend.

Vertonghen understreger, at en sejr over Villa i aften kan give klubben et vigtigt boost inden de to svære kampe der venter senere på ugen.

“Bournemouth var en af vores bedste præstationer i denne sæson, og der er en rigtig positiv stemning her nu. Vi vil gerne forblive i den rytme og tage den med videre til resten af ugen mod Anderlecht og Arsenal”, siger Tottenham-forsvareren som har spillet samtlige 10 kampe for Tottenham i Premier League i år.

 

Odds på Tottenham vs Aston Villa

Der er ingen tvivl om, at favoritrollen ligger hos Tottenham, og den tror vi da også Spurs løfter i flyvende stil. Det samme gør Bet365, som tilbyder et fornuftigt odds 1.40 på Tottenham, men man kan med god fordel overveje handicap spillet hos Bet365, hvor Tottenham -1 giver odds 2.00.

Samtidigt er det værd at nævne, at Christian Eriksen giver odds 6.50 som første/sidste målscorer, og hvis man vil spille ham til at score når-som-helst, giver den danske frisparkskonge odds 2.62.

Et andet interessant odds kunne være, at spille på kampens Specials hos Bet365, hvor der er odds 2.20 på at Tottenham vinder uden scoring fra modstanderne, eller hvis du kan lide de sjove scorecasts kan du f.eks. spille på, at Christian Eriksen scorer kampens første mål og Tottenham vinder 2-0 til odds 23.00.

Der er talrige af odds-muligheder på Tottenham vs Aston Villa hos Bet365, og du kan danne dig det komplette overblik ved at følge linket til Bet365 herunder.

 

Spil odds hos Bet365 >>

 

bet365-580x330