Indlæser...

Rundens topbrag i Superligaen spilles søndag kl. 12.00 i Haderslev, hvor der er SønderjyskE vs FC Midtjylland på programmet.Du kan se alle odds på SønderjyskE vs FCM her i denne odds-optakt, hvor vi også kigger på klubbernes resultater i de seneste kampe.

Lige nu er der odds 3.10 på SønderjyskE, mens der er odds 2.30 på FCM. Uafgjort er bestemt en mulighed i dette tætte topopgør, og det kan spilles hos bet365 til odds 3.30.

Der er tale om en direkte duel om Superligaens andenplads, hvor vinderen umiddelbart vil være den største trussel mod FCK i mesterskabskampen. Læs vores odds-optakt til SønderjyskE vs FC Midtjylland, eller se alle odds herunder hos bet365.

Odds på SønderjyskE vs FC Midtjylland >>

 

Indlæser...

 

Imponerende SønderjyskE mod skuffende FC Midtjylland

SønderjyskE fortsætter med at imponere, om indtager i skrivende stund andenpladsen (før fredagens kamp mellem AaB og AGF), mens de forsvarende mestre fra FCM er henvist til tredjepladsen. Mens FCK er stukket af mod guldet, er der super spænding i kampen om sølv, bronze og Europa-billetter til næste sæson, hvor hele fem klubber er med i kampen om herlighederne. SønderjyskE, FCM, AaB, Brøndby og OB er alle seriøse kandidater til sølvmedaljerne, og måske kan én af disse også hale ind på FCK og skabe fornyet spænding i guldkampen?

Hvis FCM skal gøre sig forhåbninger om at genvinde det danske mesterskab, skal der død og pine tre point på tavlen her. FCM vandt senest med 3-0 hjemme mod Hobro, men det er i sig selv ikke et stort kvalitetsstempel Hobros aktuelle form in mente. Før sejren mod Hobro tabte FCM 2-1 i Nordsjælland, 0-1 hjemme til FCK og i forårspremieren blev det lidt heldigt til 1-1 hjemme mod AaB. Ikke den start på foråret mestrene formentlig havde drømt om, men med en sejr her mod SønderjyskE kan man måske omsider begynde jagten på FCK i toppen.

Der venter dog ingen let opgave for FCM i Haderslev på søndag, for her er hjemmeholdet inde i en rigtig god stime. SønderjyskE er nu ubesejret i de seks seneste Superliga-opgør, og dét er til gengæld et kvalitetsstempel i en liga, hvor alle normalt slår alle. Dog er der en lille skønhedsplet på SønderjyskE formkurve, for medregner man DBU Pokalens kvartfinale hjemme mod AGF, er det ikke længe siden SønderjyskE fik en ørefigen på hjemmebanen. Her sejrede Glen Riddersholms AGF-tropper med hele 0-3. SønderjyskE fik dog genoprejsning mod Brøndby få dage senere med en 3-1 sejr i Haderslev.

Vigtige point er på spil i dette opgør, hvor en eventuel vinder bliver den største udfordrer til FCK i toppen af tabellen. Begge vil selvfølgelig gå efter alle tre point, men vil måske være tilfredse, hvis det kun bliver til et point.

 

Spilforslag på SønderjyskE mod FCM

Det er svært at spå om, hvem der vinder dette opgør, men SønderjyskE synes at være i bedre form end FCM, og hjemme på Haderslev Stadion er SønderjyskE altid en kompetent modstander. Vi tror på hjemmesejren, som ovenikøbet belønnes med et flot odds 3.10 hos bet365.

Vi spiller SønderjyskE-sejr til odds 3.10 hos bet365.

Se alle odds på SønderjyskE vs FCM >>

 

bet365-580x330