Indlæser...

Søndag kl. 18.00 tager OB hjemme imod Brøndby i Superligaen, og det er et møde mellem rækkens umiddelbar nr. 8 og nr. 4. Brøndby kigger mod medaljepodiet, mens OB forsøger at distancere sig fra bunden af Superligaen.

Bet365 har flotte odds på OB vs BIF, og her kan du spille OB-sejr til odds 3.10. Tror du derimod på at drengene fra Vestegnen rejser hjem med alle tre point i bagagen, kan du spille på Brøndby til odds 2.10.

Uafgjort er bestemt ikke et usandsynligt udfald af denne kamp, og det kan du få til odds 3.60 hos Bet365.

 

Odds på OB vs Brøndby >>

* Få 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Optakt: OB vs Brøndby

Kampsted: TRE-FOR Park, Odense

Tidspunkt: Søndag d. 1. november, 2015 kl. 18.00

OB har igennem hele sæsonen været uhyggeligt svingende i præstationerne, og i de seneste fire Superliga-kampe er det kun blevet til én sejr, én uafgjort og to nederlag.

Mens sejren kom i hus med imponerende 1-5 ude over FCN, har der ikke været meget at juble over spillemæssigt for fynboerne, som går tre svære kampe i møde. Først venter Brøndby i dagens kamp, og derefter skal OB en tur til Viborg hvorefter FCM på besøg i Odense. Hvis OB skal kravle op i tabellen frem mod jul, skal De Stribede gå efter alle tre point i denne kamp.

OB kan glæde sig over at Anders K. Jacobsen og Azer Busuladzic er tilbage i truppen, men må derimod undvære Mohamed El Makrini pga. karantæne.

I Brøndby peger pilen kun én vej og det er opad. Brøndby er ubesejrede i Superliga-regi de seneste fire opgør, hvor Thomas Franks tropper har hentet tre sejre og en uafgjort. Ligeledes lykkedes det Brøndby at vinde en hård pokalkamp ude mod HB Køge med 0-1 i midtugen. Her slap Brøndby for at skulle ud i forlænget spilletid, da Ronnie Schwartz sendte bolden i kassen i de aller sidste sekunder af den ordinære spilletid.

Brøndby har vundet 3 ud af 6 udekampe i sæsonen indtil videre, hvilket er helt på niveau med FCK og FCM i toppen af tabellen. OB har til gengæld også godt fat i hjemmebanen, hvor fynboerne også har sejret tre gange i seks opgør.

Det lugter generelt af et tæt opgør mellem OB og Brøndby i aften, og hvis du leder efter odds på kampen, kan du se udvalgte odds herunder hos Bet365.

Se stillingen i Superligaen her

 

Odds på OB vs BIF >>

 

 

Indlæser...

 

bet365-580x330