Indlæser...

Det er top mod bund i Premier League tirsdag aften, når Manchester City gæster Newcastle. Hjemmeholdet skal bruge tre point i kampen mod nedrykning, mens gæsterne har brug for tre point i topkampen. Der venter os en gyser uden lige, og kampen kan ses på TV3+ kl. 20.45.

bet365 er klar med odds på Newcastle vs Manchester City, og her er Man City ikke overraskende favoritter til odds 1.62. Tror man mere på en overraskende sejr til hjemmeholdet, kan Newcastle spilles til odds 5.50, mens der er odds 4.50 på uafgjort.

Se flere udvalgte odds på Newcastle vs Man City herunder, og læs vores optakt til kampen.

Odds på Newcastle vs Man City >>

 

Indlæser...

 

Kæmpegyser i vente på St. James’ Park

Det er ved at være sidste udkald for Newcastle United, hvis klubben skal bevare sin status som Premier League-mandskab til næste sæson. Med en sejr over Manchester City tirsdag aften, kan Newcastle dog bringe sig á point med Norwich lige over nedrykningsstregen med fire kampe tilbage af sæsonen, men modstanderne fra Manchester City er i storform i øjeblikket. Samtidigt har gæsterne hårdt brug for tre point til topkampen, hvor Man City i øjeblikket indtager tredjepladsen med 60 point – samme antal som Arsenal på fjerdepladsen.

Newcastle var senest i kamp i weekenden mod Swansea, hvor The Toon Army hentede en 3-0 sejr på hjemmebane. Det blev samtidigt enden på en forfærdelig stime af nederlag, hvor Newcastle i de syv foregående kampe blot havde fået ét sølle point. En enlig svale gør som bekendt ingen sommer, og Newcastle får uden tvivl sin sag for mod Sergio Aguero og co. tirsdag aften.

Manchester City vinder ganske sikkert ikke mesterskabet i år, dertil kom City for sent i gear i sæsonen, men bedømt på de seneste kampe i Premier League og Champions League, er City efterhånden kommet i omdrejninger. Udover at overraske alt og alle ved at eliminere Paris St. Germain fra Champions League over to kampe, slog City i weekenden Chelsea med 0-3 på Stamford Bridge på et hattrick af Sergio Aguero. Han har manglet for City gennem store dele af sæsonen, hvor han har været plaget af skader og efterfølgende manglende form, men den kun 172 cm høje argentinske målsluger synes nu at være i topform igen – og så er City farlige.

Newcastles manager, Rafa Benitez, er dog optimist før kampen, og mener bestemt at hjemmeholdet har en chance mod de formstærke Manchester drenge.

“Hvis vi har troen, som vi havde mod Swansea, kan vi slå alle. Vi har intet at tabe for tiden og har masser af selvtillid. City er et hold, som gør det rigtig godt i Champions League og har mange gode spillere. Vi skal være klar på en svær kamp, vi skal stå sammen, arbejde hårdt og forsøge at hente tre point”, sagde Benitez i dag til BBC.

I City-lejren kan Manager Pellegrini glæde sig over at have anfører Kompany og Raheem Sterling tilbage i truppen efter skader, men må dog stadig undvære David Silva, Gael Clichy, Bacary Sagna og Samir Nasri til kampen tirsdag aften i Newcastle.

 

Spilforslaget

Selv om Newcastle vandt senest med 3-0 over Swansea, spår vi alligevel en øretæve til hjemmeholdet tirsdag aften. Manchester City har lavet masser af mål på det seneste, og selv mod stærke PSG i Champions League nettede City tre gange i de to opgør. Newcastle har alt at vinde og intet at tabe, og det bør betyde, at man går efter alle tre point. Offensive satsninger vil dog formentlig blive straffet af City, som viste senest mod Chelsea at man er uhyre farlige på omstillinger. Uanset hvordan Newcastle griber kampen an, bør det resultere i masser af chancer til City, hvilket også afspejles i oddset på over 2,5 mål i kampen. Det er netop nu på odds 1.65, men da vi tror det bliver City som kommer til at lave alle målene i kampen, er der god værdi i handicap -1 på City.

Vi spiller Man City -1 til odds 2.40 hos bet365.

Odds på Newcastle vs Man City >>

 

bet365-580x330