Indlæser...

Lørdag kl. 13.45 kommer Leicesters førsteplads i Premier League under angreb på Etihad Stadium i Manchester, hvor ligaens nr. 2 – Manchester City – byder op til direkte duel om førstepladsen.

Tre point skiller de to hold, men Manchester City har allerede før opgøret en marginalt bedre målscore end Leicester, og kan derfor med en sejr overtage Premier Leagues førsteplads på en bedre målscore.

I det omvendte indbyrdes opgør, som blev spillet d. 29. december i Leicester, sluttede kampen 0-0, og her var det nok City som havde mest ære af kampen. Leicester er dog ekstremt farlige på omstillinger, og Vardy ser ud til at have genfundet topformen med sin vidunderlige scoring i Leicesters 2-0 sejr over Liverpool i tirsdags. Sammen med en velspillende Kasper Schmeichel mellem stængerne, skal man ikke afskrive Leicester for tidligt i dette opgør.

Bet365 tilbyder gode odds på Manchester City vs Leicester, hvor City er favorit til odds 1.55, mens Leicester giver odds 5.75. Uafgjort er bestemt også en mulighed i dette topbrag, og her får du pengene 4.00 gange igen.

Ser flere odds på City vs Leicester herunder fra Bet365, og læs vores optakt og spilforslag til kampen.

Odds på Manchester City vs Leicester >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: Manchester City vs Leicester

24 kampe er der efterhånden spillet af årets Premier League-turnering i England, og kun to gange er Leicester gået fra banen som tabere. Leicester har dog også spillet uafgjort hele otte gange, mens det “kun” er blevet til 14 sejre. Manchester City står også noteret for 14 sejre i sæsonen, mens City derimod har tabt fem kampe – tre flere end Leicester. Det ligner ikke Manchester City at have misset muligheden for tre point i 10 ud af 24 kampe, men det er ikke desto mindre tilfældet for City i år.

Det skyldes dog ikke at Manchester City har et dårligere hold i år end andre år, og dog, for City har været plaget af skader på mange nøglepositioner gennem hele sæsonen, og alligevel har City haft klasse nok til at holde sig inde i kampen om Premier League-guldet i år. Mere bemærkelsesværdigt er det også, at trods mange skader og et tætpakket program, har City nu spillet sig videre til 5. runde i FA Cup’en, er i finalen i Capital One Cup’en samt videre i Champions League som nr. 1 i Gruppe D. Derudover er holdet altså kun en hjemmesejr mod Leicester væk fra at overtage førstepladsen i Premier League.

Leicester har midlerne til at drille Manchester City på en dag som i dag, men allerede i det omvendte 0-0 opgør i Leicester for lidt over en måned siden, var City et markant stærkere hold, og det krævede flere mirakelredninger af Schmeichel, for at holde Leicester inde i opgøret.

 

Aguero eller Vardy…?

Nu er det Manchester City på hjemmebane, og vel og mærke et City hold som ikke har tabt i de seneste syv Premier League opgør. Det skyldes i høj grad at flere af de skadede spillere er vendt tilbage fra deres skader, heriblandt Sergio Aguero, som er en vigtig brik i Citys offensiv. Sergio Aguero lynede senest i denne uge, da han stod for Citys enlige scoring i 0-1 sejren ude mod Sunderland.

Vil du spille på et mål af Sergio Aguero i kampen mod Leicester, kan du få odds 1.80 på at den farlige argentiner scorer når-som-helst i kampen. Tror du han laver kampens første eller sidste mål, kan du få odds 4.00 på begge dele.

Tror du derimod, at det bliver Leicesters hitman numero uno, Jamie Vardy, som stjæler billedet med en scoring i kampen, kan du få odds 2.87 på at Vardy scorer når-som-helst. Vardy viste senest sine evner frem på farvefjernsyn, da han hamrede bolden i kassen mod Liverpool med en vanvittig flot scoring, som fik de sociale medier til at koge fuldstændigt over. Så du ikke målet, må du en tur på YouTube. Det er dét værd! Scorer Vardy det første eller sidste, er der odds 7.50 at hente.

Bet365 har masser af odds på målscorere og andre odds-markeder på Manchester City vs Leicester, så sving forbi Bet365 nu og placér dine bets på kampen. Vi har herunder et Spilforslag fra vores Spilredaktion, som du kan overveje at følge.

 

Spilforslag: Odds 2.38 på komfortabel sejr til City

I vores spilforslag på denne kamp, er vi opmærksomme på, at Leicester har et stabilt forsvar, som har bevist de kan afvise de fleste hold i Premier League. Samtidigt har Kasper Schmeichel gang i sin karrieres største sæson mellem stængerne hos Leicester, så det bliver uden tvivl en udfordring for City at prikke den forbi den danske keeper i Leicester-målet. Men ikke desto mindre tror vi, at presset bliver for stort for Schmeichel og co. denne lørdag på Etihad.

Manchester City er ved at være oppe og køre på alle pumper, og i takt med at Aguero er ved at være helt på toppen igen efter sine skader i efteråret, ser City nu for alvor ud til at blive en seriøs udfordrer til titlen i år. Denne kamp kan meget vel blive begyndelsen på enden på Leicesters mesterskabseventyr, for når City vinder her, vil man overtage førstepladsen fra Leicester. Det er da også præcist hvad vi forudsiger i dette spilforslag på Man City vs Leicester.

Desværre for Kasper Schmeichel og Leicester, tror vi Manchester City vinder her. Vi kan også sagtens se City vinder med mere end én, og derfor spiller vi Manchester City -1 til odds 2.38.

Følg vores spilforslag her >>

 

bet365-580x330