Indlæser...

Hobro har fået en jammerlig start på 2016, og Superligaens bundprop tager nu imod formstærke OB hjemme på DS Arena i Superligaen lørdag d. 18/3 kl. 16.00. Med 12 runder tilbage af Superligaen i år, er løbet endnu ikke kørt for Hobro, som har 11 point op til Esbjerg lige over stregen. Men der skal snart tre point på kontoen, og spørgsmålet er, om de kan hentes mod OB, som endnu er ubesejrede i foråret.

bet365 har odds på Hobro vs OB, og her er Hobro klare underdogs til odds 4.75. Uafgjort takseres til odds 3.75, mens der er odds 1.70 på OB. Du kan se flere udvalgte odds på Hobro vs OB herunder fra bet365, og læse vores optakt med seneste nyt fra begge lejre.

Odds på Hobro vs OB >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: Presset på Hobro komplet før OB-kamp

Hobro har efterhånden kniven for struben i nedrykningskampen i Superligaen, hvor der i år som bekendt kun er én nedrykningsplads i spil. Den sidder Hobro solidt på i øjeblikket med kun 10 point fra 21 kampe. Dermed er der hele 11 point op til Esbjerg lige over stregen, og 13 point til oprykkerne AGF på 10. pladsen.

Ser man på Hobros tre første kampe i foråret, er der heller ikke meget der tyder på tingene vender for jyderne. De tre første kampe i 2016 er nemlig alle endt med nederlag, og det er endnu ikke lykkedes for Hobro at score i Superligaen i foråret. En samlet målscore på 0-10 vidner om kæmpeproblemer i Hobro-lejren, som ellers kom hæderligt fra land med kun 1-0 nederlag i Brøndby. Herefter tabte Hobro dog 0-6 hjemme til Viborg, og senest 3-0 til FC Midtjylland i Herning.

Hobro kan glæde sig over, at der er forstærkning på vej, da Quincy Antipas er tilbage i truppen efter otte måneders skadespause. Han fik spilletid i 3-0 nederlaget til FCM senest, men må forventes at skulle bruge tid til at komme i kampform. Samtidig har Hobros costaricanske angriber Mayron George opsnappet en mystisk skade i hælen, som tilsyneladende volder angriberen så store problemer, at han forleden var til scanning. Hvorvidt han bliver klar til kampen, er endnu uvist.

OB kommer til Hobro med sportstaskerne fyldte med selvtillid, for fynboerne er stadig ubesejrede i 2016, hvor man lagde fra land med 2-2 hjemme mod AGF. Her var OB nede med 0-2 ved pausen, men fik flot kæmpet sig tilbage i opgøret og skaffede det ene point. Efterfølgende vandt OB med 0-1 i Aalborg mod AaB, og senest blev det til 3-1 sejr hjemme mod FC Nordsjælland.

“Vi har forsvaret os godt som hold. Vi har fået bedre styr på vores forsvar og den måde, vi spiller på. Vi tillader ikke lige så mange omstillinger, og vi er ikke fanget lige så ofte som vi var på et tidspunkt, hvor vi lukkede rigtig mange mål ind”, sagde OB-anfører Hallgrimur Jonasson til klubbens YouTube-kanal, hvor han også pointerede, at OB nu er oppe på syv kampe i træk med kun ét nederlag. “Og det var i Parken”, som Jonasson konstaterer.

 

Spilforslag på Hobro vs OB

Det ligner at begge klubber fortsætter deres formkurve lidt endnu, for det er svært at se Hobro vinde mod dette velspillende OB-mandskab, som virkeligt ser ud til at have fundet topformen fra starten af foråret. Topform er ikke et ord man vil bruge om Hobro i disse tider, ovenpå den mildest talt forfærdelige start på det nye år, og det bør ende med en OB-sejr lørdag eftermiddag.

Spørgsmålet er blot hvor stort OB vinder, og her er vi fristet af handicap-oddset OB -1 til odds 2.63. Dermed er der gevinst, hvis OB vinder med mindst to mål i kampen.

Se alle odds på Hobro vs OB >>

 

bet365-580x330