Indlæser...

Hobro spiller torsdag aften sin sidste hjemmekamp i Superliga-regi i denne omgang, og meget passende hedder modstanderen Brøndby IF. Hobro tog i klubbens første Superliga-sæson hele Danmark – og måske specielt Brøndby IF – ved næsen. Hobro tævede nemlig Brøndby (uden at indkassere mål) i de første fire Superliga-kampe mellem de to klubber, hvilket var medvirkende til at forstærke snakken om krise på Vestegnen efter hver af kampene.

Brøndby vandt det seneste opgør med 1-0 hjemme på Vestegnen i forårspremieren, men kampen blev spillet i en tid, hvor Hobro var en skygge af sig selv, og nu hvor Hobro har vundet de to seneste kampe med 0-1 i Odense og 4-2 hjemme mod FCK, kan Brøndby formentlig godt glæde sig til at blive mødt af et toptændt Hobro-hold, som skal sætte punktum i Superliga-eventyret med en sejr. Brøndbyerne har brug for alle tre point for at lægge maksimalt pres på AaB i kampen om Europa League-billetten, og selvfølgelig også på FCM i kampen om bronzemedaljerne, men senest tabte Brøndby hjemme med 0-1 til Viborg, hvor Agger måtte udgå med en skade og Johan Elmander så rødt. Brøndby er derfor uden både Elmander, Agger og Albrechtsen til udekampen i Hobro, hvor også Thomas Kahlenberg stadig er tvivlsom.

bet365 er klar med spændende odds på Hobro vs Brøndby, og her er oddset på Hobro ikke så højt som man skulle tro på forhånd. Således kan Hobro-sejr spilles til odds 4.33, mens der er odds 1.75 på BIF. Uafgjort er bestemt en mulighed her, og det kan spilles til odds 3.80.

Spil på Hobro vs Brøndby hos bet365.dk >>

Indlæser...

 

Superliga-stillingen før Hobro vs Brøndby:

Indlæser...

bet365-580x330