Indlæser...

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af et opgør i Premier League, når Chelsea tager imod Arsenal på Stamford Bridge lørdag eftermiddag.

I denne odds-optakt til Chelsea vs Arsenal ser vi nærmere på de to holds seneste præstationer og aktuelle form. Vil du oddse på kampen, anbefaler vi Bet365 som tilbyder flotte odds på begge mandskaber.

odds 2.45 på Chelsea eller odds 3.00 Arsenal hos Bet365.

Odds på Chelsea vs Arsenal >>

* Få 1000 kr. bonus som ny kunde hos Bet365

 

Er krisen afblæst i Chelsea?

Det er ikke hverdagskost på Stamford Bridge at der bliver talt om decideret krise, men det er ikke desto mindre tilfældet for Jose Mourinho og Chelsea før lørdagens London-derby mod Arsenal.

De forsvarende mestre fra Chelsea frister nemlig en øjeblikkelig tilværelse som nr. 17 i Premier League, hvor spillet indtil videre i denne sæson ikke har været et Premier League-mesterhold værdigt. Chelsea fik oprejsning i midtugen med en 4-0 sejr i Champions League over Maccabi Tel Aviv, og det giver formentligt et tiltrængt selvtillidsboost til Jose Mourinhos tropper før det vigtige opgør mod Arsenal.

 

Arsenal kan hente sjælden sejr på Stamford Bridge

Arsenals situation netop nu ser umiddelbart markant bedre ud end Chelseas, og i Arsenals seneste kamp mod Stoke i sidste weekend, blev det også til en overbevisende 2-0 sejr hjemme mod Stoke. Men så kom der grus i maskineriet hos The Gunners, da man i midtugen tabte 2-1 til Dinamo Zagreb i en kamp, hvor intet fungerede for Arsenal som ovenikøbet blev reduceret til 10 mand, da Olivier Giroud så rødt.

Både Arsene Wenger og Jose Mourinho skal gøre sig store overvejelser, når truppen skal sættes til kampen i morgen, for hos Chelsea gjorde særligt Baba Rahman og Ruben Loftus-Cheek det godt mod Maccabi Tel Aviv i Champions League-sejren og fortjener måske spilletid mod Arsenal lørdag eftermiddag.

Arsene Wenger har også fået lidt at tænke på ovenpå Girouds røde kort, da Theo Walcott efterfølgende scorede i Kroatien og derfor måske har spillet sig ind i startopstillingen på bekostning af netop Giroud.

Hvordan de to managers vælger at stille op må vi vente med at se til kort før kickoff, men der er i hvert fald lagt op til et brag af en kamp, hvor Arsene Wenger og Arsenal nok vil nyde at stikke af med alle tre point på Stamford Bridge og samtidigt sende Chelsea tilbage i krisesnakken.

Arsenal har da heller ikke tabt i 7 ud af de seneste 8 udekampe i Premier League, så selv om Chelsea normalt plejer at have godt styr på Arsenal hjemme på Stamford Bridge, er det måske denne gang Arsenal tager en sejr til evighedsstatistikken. Arsenal har vundet tre, spillet en uafgjort og tabt en indtil videre i den nystartede Premier League, hvilket er godt nok til en placering på fjerdepladsen med fem point op til Manchester City.

Chelsea haler allerede nu 6 point efter Arsenal og 11 point efter Manchester City, så Mourinhos tropper skal have tre point i denne kamp, hvis man skal væk fra bunden og sætte kursen mod et succesfuldt titelforsvar.

Kampen kan følges direkte på 6’eren fra kl. 13.45.

 

Indlæser...

 

bet365-580x330