AGF tager mod AaB i aftenens Superliga-kamp på Ceres Park i Aarhus, hvor det endegyldigt er sidste chance for De Hviii’e, for at undgå en plads i nedrykningskampene om få uger.

Det er dog gæsterne fra AaB som er favoritter, når vi ser på odds på AGF vs AaB d. 24. april 2017. bet365 giver odds 2.45 på AaB, mens en sejr til AGF udløser odds 3.00. Uafgjort vil være fint for gæsterne, mens AGF reelt ikke kan bruge ét point til noget. Slutter den uafgjort får man pengene 3.20 gange igen.

Kampen vises på TV3 Sport 1 med kampstart kl. 19.00, og du kan altså spille på kampen til gode odds hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Sidste chance for AGF mod AaB

Hvis AGF vinder aftenens kamp mod AaB, vil man være fire point efter Silkeborg på andenpladsen i gruppen, og samtidigt have en kamp mod Silkeborg d. 1. maj til gode. Vinder AGF også den, vil pointforskellen mellem de to hold kun være ét point i sidste spillerunde, hvor Silkeborg skal til Aalborg, og AGF har Viborg hjemme.

Vi kan blive vidner til et drama, men det kræver en slutspurt af kaliber fra De Hviii’e, som ikke just har præsteret i de seneste mange uger. Det blev til en sejr i Viborg for nyligt, men det blev afløst af to nederlag i træk til Silkeborg og AaB, og Glen Riddersholm har udtalt, at man er begyndt at satse mere på et stærkt defensivt udtryk, for at gøre klar til de kommende nedrykningskampe.

Derfor kan vi meget vel, og en smule paradoksalt, blive vidner til en kamp, hvor hjemmeholdet SKAL vinde, men angiveligt alligevel ikke satser hele butikken i jagten på en sejr.

AaB sidder solidt på toppen af puljen, men sidste uges 1-0 sejr hjemme mod AGF var samtidigt den første i syv kampe. AaB har ikke været i super form på det seneste, hvor man har smidt point til Silkeborg og Viborg, men AaB leverer altid 100% mod AGF, og kan også med bare ét point så godt som sikre sig mod nedrykningen.

 

Spilforslag til kampen

Glen Riddersholm vil først og fremmest søge at sikre et clean sheet i denne kamp, ligesom det var tilfældet i sidste uges nederlag i Aalborg. Her stod AGF rigtigt solidt i bageste geled ift. nederlaget hjemme mod Silkeborg, men det kostede til gengæld også stort i offensiven. AGF blev vel ikke noteret for et eneste farligt forsøg i den kamp, og umiddelbart er der ikke grund til at tro, at det bliver anderledes i aften.

Hvis AGF satser tungt på at undgå et nederlag, som i øvrigt vil sætte ny rekord i Aarhus for flest tabte kampe i træk på hjemmebanen, forventer vi ikke, at aarhusianerne kommer på måltavlen i aften.

AGF er desuden uden Niklas Backman, Mikkel Rask, Alexander Juel Andersen samt karantæne-ramte Daniel A. Pedersen, hvilket efterlader AGF utroligt sårbare i defensiven. Bliv ikke overrasket, hvis AGF parkerer bussen foran eget mål i aften.

Vi tipper derfor en AaB-sejr, som meget vel kan blive med samme cifre som sidst, nemlig 1-0. En sejr på 1-0 til AaB udløser odds 8.00, og som første målscorer er vi lune på Jannik Pohl til odds 9.00, som havde flere gode muligheder i sidste uge.

Odds.dk spilforslag:

  • AaB vinder: 2.45
  • Ciffertips 0-1: 8.00
  • Jannik Pohl scorer først: 9.00

Se odds på AGF vs AaB hos bet365.dk >>