Indlæser...

Med kun to kampe tilbage af Superliga-sæsonen 2015/16 er FC Midtjylland så godt som sikret en plads i Europa League til næste sæson. Seks point adskiller AaB og FCM i tabellen, og FCM kan endegyldigt sikre sig en billet til Europa League med ét point i Aalborg. Samtidigt vil tre point til Ulvene lægge pres på SønderjyskE i kampen om sølvmedaljerne. FCM har i de seneste ni kampe vundet seks og spillet to uafgjort, så det er uden tvivl et formstærkt mandskab som gæster Nordjyske Arena til dette opgør.

AaB-spillerne har kniven for struben, for nordjyderne er to point efter Brøndby på fjerdepladsen, og da Brøndby samtidigt spiller mod Hobro, har AaB hårdt brug for alle tre point mod Ulvene. Skulle AaB tabe dette opgør, og Brøndby samtidigt slår Hobro, er AaB endegyldigt sat af i kampen om en plads i Europa til næste sæson.

Der er meget på spil i dette opgør, som da også er ugens kamp på TV3+, og iflg. bookmakeren bet365 er opgøret da også helt åbent før kick off. bet365 tilbyder således odds 2.70 på AaB, mens FCM giver odds 2.50. Uafgjort giver pengene 3.40 gange igen.

Spil på AaB vs FCM hos bet365.dk >>

Indlæser...

 

Indlæser...

bet365-580x330