Onside Betting er Danmarks nye bookmakter. De er startet af en gruppe folk med mange års erfaring fra spillebranchen. Blandt disse er der eksempelvis folk, som tidligere har arbejdet hos Danske Spil eller Spillemyndigheden. Det er med andre ord folk, som kender det danske marked og ved, hvad der optager de danske spillere. Onside Betting opererer ikke på andre markeder end det danske. Det betyder, at de danske spillere har deres fulde opmærksomhed. Dermed skal der heller ikke bruges resurser på at tilfredsstille andre markeder end det danske.

Da Onside Betting er et dansk firma med base i Danmark er du naturligvis også sikker på, at der er styr på kundeservicen. Du slipper dermed for de sprogbarriere, som man kan risikere at løbe ind i hos øvrige bookmakere, som er baseret i udlandet og ikke har danske ansatte. De har desuden en god og overskuelig platform, som du trygt kan benytte dig af. Sikkerheden er også i top, så du kan trygt spille hos Onside Betting.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Onside Bettings bonusser

Onside Betting har ofte eksklusive kampagner til deres spillere. Her kan du eksempelvis vinde free bets og lignende. Der naturligvis også bonusser, som du som spiller kan benytte dig af. Disse bonusser kan eksempelvis indehold tilbud om oddsboosts på diverse spil.

Velkomstbonusser

Onside Betting opererer med to forskellige velkomstbonusser. Man har naturligvis en klassisk velkomstbonus, hvor man som ny spiller får fordoblet sit første indskud. Dette indskud kan være på op til 500 kroner. Her skal bonussen samt indbetalingen gennemspilles seks gange. Det vil sige for i alt 6.000 kroner, hvis din oprindelige indbetaling var 500 kroner. Du har derfor ikke mulighed for at trække dine penge ud, før gennemspilskraver er gennemført. Du skal spille på væddemål til odds 1,50. Der kan være tale om single-, multi eller systemspil.

Onside Betting har også en anden velkomstbonus. Denne adskiller sig fra den klassiske på et helt særligt og yderst væsentligt punkt. Her har du nemlig mulghed for at trække din gevinst ud. Det er nemlig kun din indbetaling, som skal gennemspilles. Det vil sige, at gennemspilskravet her er halveret i forhold til den klassiske bonus. Det mener vi naturligvis er en stor fordel, og vi anbefaler denne bonus med mindre, at man ønsker at jagte den helt store gevinst med den klassiske bonus, hvor man ikke har andet valg end at gå linen ud.

Multi boost bonus

Her får du odds boost, når du oddser på et eller flere prematch væddemål. Når du spiller doubler får du 1% odds odds. Det fortsætter med at stige med en procent op til en 5-ling. Fra en 6-ling på 8 % til en 13-ling på 22% stiger boostet med to procent per kamp. Fra 13-lingen til 16-ling forbliver boosten 22%. Hvis du spiller en 17-ling til en 20-ling vil du foruden en pæn pose penge modtage et odds boost på 25% på dit multivæddemål. Onside Betting er altså den ideelle bookmaker for dig, som elsker at spille kombinationsspil. Multi odds boost gør naturligvis, at der er endnu flere penge at hente, hvis du ramme den helt store gevinst. Kravet er, at dine individuelle væddemål, som indgår i multivæddemålet, er til odds 1,20. Det er desuden altid tydeligt, hvad du hvad du kan og ikke kan, når du udfylder din multi- og systemkupon. Du kan eksempelvis tydeligt se, hvad du får multi boost bonus med dit planlagte spil.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det kan du oddse på hos Onside Betting

Som nævnt betyder det faktum, at Onside Betting er et dansk firma, at mange af deres spil vil være øremærket netop det danske market. Det betyder, at du vil finde mange med danske øjne relevante og spændende spil. Det er en bookmaker skabt af folk, som ved, hvad de danske spillere vil have. Du finder naturligvis også alt det klassiske som spil på Superligaen, Champions League Premier League. Der er et væld af muligheder, når det kommer til de forskellige kampe. Det er dog ikke kun danskernes favoritter fodbold, håndbold og tennis, som du kan finde spil på. Du finder nemlig også spil på andre populære sportsgrene hos spillerne som basketball, cykling, dart, golf, ishokey, MMA og meget mere.

 

Du kan læse meget mere om Onside Betting, samt hvordan du oddser hos dem i vores store guide til Onside Betting, som du finder her.

 

 

 

 

Onside Betting logo