Oddset kunde vinder 527.340 DKK på 4 kampe

Oddset kupon 500.000

Fire kampe, så lidt skulle der til da en heldig og dygtig oddset kunde i weekenden vandt intet mindre end 527.340 kroneroddset.

Det hører i den grad til sjældenhederne at sammensætte et kupon til hele odds 527,34 med bare fire kampe, og længe lignede det da også en håbløs kupon. Problemerne luredede allerede ved den første kamp, hvor Viborg FF på udebane mod Randers skulle føre ved pausen.

Randers og Viborg var nemlig klar til at gå til pause med 1-1, da Randers FC målmanden lavede en hjerneblødning og efterfølgende straffe. Det blev udnyttet, og vupti var første kamp hjemme.

Videre til lokalderbyet mellem Newcastle og Sunderland, der begge havde alt at kæmpe for. De to lokalrivaler kæmper side om side i bunden af ligaen, og i sidste ende sluttede kampen da også uden sejr til de to mandskaber.

Næste problem opstod i kampen mellem Villarreal og Barcelona, hvor Barca planmæssigt kom foran 0-2. Den lignede altså endnu en pligtsejr til Barcelona, men Villarreal ville det anderledes. Med et flot comeback i anden halvleg, viste de vejen til at spille lige op med Barcelona, og kampen endte fortjent 2-2.

Nu var der altså kun PSG vs Monaco tilbage, og det var ligeledes kuponens højeste odds. PSG har været skræmmende gode i denne sæson, og kunne allerede for flere runder siden fejre mesterskabet. Måske var det netop derfor, at Monaco kunne tildele PSG deres første nederlag i denne sæson.

Alt i alt en fantastisk kupon med bare fire kampe, og så er det heller ikke dumt at skyde 1.000 DKK efter kuponen.

Selv om det ikke bliver til en plads i oddset 1000 klubben, er det alligevel noget af et beløb at snuppe fra det tidligere monopol.

Kuponen blev spillet online på DanskeSpil.dk, hvor du som ny oddset kunde kan få hele 500 DKK i bonus.

 

Spil Oddset på DanskeSpil.dk ->

 

danske-spil-oddset-580x330