jetbull-620x300

Da Danmark fik en ny spillelovgivning i 2012, blev der med ét lukket ned for en lang stribe bookmakere i det danske marked; nemlig de bookmakere som ikke ønskede at betale for en dansk licens hos Spillemyndigheden og dermed den danske stat.

I stedet var der ca. et dusin seriøse bookmakere, som med det samme fik licens til at udbyde odds til danskerne, og sidenhen er flere kommet til. Den danske licens går vi meget op i her på Odds.dk, og samarbejder derfor udelukkende med bookmakere, som betaler de lovpligtige afgifter af deres omsætning til staten.

Nu har Danmark fået endnu en seriøs bookmaker med dansk licens. Navnet er Jetbull, og selvom brandet i sig selv nok ikke får betting-klokkerne til at bimle hos ret mange danskere, er der tale om en seriøs bookmaker med et stort spiludvalg, konkurrencedygtige odds og naturligvis en række lækre kampagner og bonus-tilbud.

Her på Odds.dk har vi indgået en særlig aftale med Jetbull, så vi kan tilbyde vores læsere en eksklusiv startbonus, som er 25% større end den almindelige bonus hos Jetbull.

 

Få eksklusiv 1000 kr. bonus hos Jetbull

Normalt tilbyder Jetbull “kun” en 750 kr. startbonus til sine nye kunder, men her på Odds.dk har vi en eksklusiv mulighed for at tilbyde en bonus på helt op til 1000 kr.

Den eksklusive Odds.dk/Jetbull-bonus kan udelukkende fås ved at besøge Jetbull fra et link her på Odds.dk, hvorefter en ny konto oprettes. Har du allerede en konto hos Jetbull, kan du derfor ikke gøre brug af dette tilbud.

Bonussen er underlagt almindelige gennemspilskrav, som du kan læse mere om i vores Jetbull-anmeldelse. Er du interesseret i den ekstra store bonus, anbefaler vi dig på det kraftigste at læse anmeldelsen igennem for at sikre, at du benytter tilbuddet rigtigt. Ellers kan du risikere at du ikke får din bonus.

Regler og vilkår for denne bonus står også på vores særlige velkomstside hos Jetbull, hvor du ligeledes kan læse alle informationer om bonussen, og hvordan du får fingrene i den.

Få Odds.dks bonus hos Jetbull.dk her >>

 

jetbull_bonus_oddsdk